Ο Ramsay και η συμβουλή του στη Sansa!

Ο Iwan Rheon (Ramsay Snow) έδωσε μια συμβουλή στη νύφη του, να μην τον κάνει να βαρεθεί.  

Ήταν μια προειδοποίηση.

Τι συμβαίνει όμως με την Myranda που ούτως ή άλλως, εκτός από την προφανή ζήλια της για την Sansa ο Rheon νομίζει ότι παίζει ένα σκοτεινό παιχνίδι.


Της δίνει την συμβουλή της αν και δεν ενδιαφέρεται γι 'αυτήν, πραγματικά. Δεν νομίζω ότι νοιάζεται για κανέναν. 
 
Αν και είναι ενδιαφέρον να δούμε την Myranda που το πάει, αυτό που μας ανησυχεί είναι η Sansa και ο Theon (Reek). Το Hollywood Reporter ρώτησε σε πόσο κίνδυνο βρίσκονται. Πρώτα από όλα, ο Rheon μίλησε για τον Reek, που ο Ramsay "συγχώρεσε" την περασμένη εβδομάδα.


 "Αυτό ήταν πολύ σπάνιο και περίεργο που ο ίδιος δεν τον τιμώρησε, έτσι δεν είναι; Είχε όμως τον σκοπό του και όταν είδε την Sansa να μην την συνοδεύει κρατώντας το χέρι της την ώρα του γάμου, αποφάσισε ποια θα είναι η τιμωρία του."
 

Όσο για τη Sansa ...

"Ο Ramsay είναι απίστευτα απρόβλεπτος .... Είναι ένα φρικτό ανθρώπινο ον. Είναι ικανός για τα πάντα, πραγματικά. Νομίζω ότι η ψυχική πλευρά της Sansa μετά από αυτό που της έκανε θα είναι τρομακτική. Αυτό πρόκειται να είναι το δύσκολο κομμάτι."


Ακόμη αναφέρθηκε και στον Stannis λέγοντας "Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε κάποιος να τον κρατήσει μακριά από το πεδίο της μάχης. Αυτή είναι κυριολεκτικά η καλύτερη μέρα στον κόσμο γι 'αυτόν. 

Ίσως ο Stannis θα έπρεπε να αρχίσει να ανησυχεί...

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.