Ανατομία μιας σκηνής - Η Επιστροφή της Sansa στο Winterfell

Η Ανατομία μιας σκηνής περιλαμβάνει τα επεισόδια πέντε και έξι και καλύπτει το γάμο της Sansa και την επιστροφή της στο κάστρο της φρίκης, Winterfell.

  "Έχουμε πάρει κάποια βασικά στοιχεία από το Game of Thrones λέει ο David Benioff και ο DB Weiss και μας άφησαν ενθουσιασμένους για το τι θα έρθει από την αγαπημένη μας Sansa!"

 "Για την επιστροφή της Sansa στο Winterfell μπορεί να δούμε τη λογική πίσω από αυτό που είπε ο Littlefinger λέγοντας ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό είναι κάτι δυσάρεστηο, αλλά μάλλον απαραίτητο βήμα για να πάρει πίσω το σπίτι της." λέει ο DB Weiss.

 Η παραγωγός Frank Doelger λέει: "Η Sansa δεν πρόκειται να είναι πάντα το θύμα. Έχει γίνει μια Stark από μόνη της και αργότερα θα καταλάβετε."

The North Remembers: 

Η Sophie λέει: "Είναι πίσω στο Winterfell, στο σπίτι της. Και κάποιος την καλεί Lady Stark και αυτό ακριβώς της προκαλεί κάτι. Εντάξει, αυτό είναι το σπίτι μου. Αυτή είναι η χαρά μου. Και της δίνει απλά ένα κομμάτι ελπίδας και αποφασιστικότητας για να διεκδικήσει αυτό που είναι δικό της."
 
Κάποια άλλα στοιχεία που μπορεί να μην προσέξατε στο επεισόδιο ήταν ο Theon που φορούσε τα παλιά ρούχα του Robb στο γάμο! Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτό που πραγματικά συμπληρώσουν τις σκηνές και φέρνουν αγαπημένους χαρακτήρες στη ζωή.
 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.