Η Sansa και το φτερό στην κρύπτη!

Κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο ήσυχες στιγμές στο 4ο επεισόδιο του Game of Thrones, η Sansa περιπλανήθηκε μεταξύ των νεκρών στο Winterfell. 

Ο Littlefinger την βρήκε στις κρύπτες, ανάβοντας κεριά στους νεκρούς. Εκεί είδαμε και τον πατέρα της στο πρώτο επεισόδιο της 1ης σεζόν του Game of Thrones.

Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν ένα από τα μεγάλα θέματα συζήτησης για τους λάτρεις αυτή την εβδομάδα, όπου ο Littlefinger αφηγείται την ιστορία του τουρνουά στο Harrenhal. Λέει στη Sansa ότι ο Rhaegar όχι μόνο κέρδισε το τουρνουά, αλλά στη συνέχεια άφησε όσους ήταν εκεί σε κατάσταση σοκ, όταν, αντί να στεφανώνει τη σύζυγό του Elia Martell, ως μέρος της νίκη του, ο ίδιος οδήγησε κατέθεσε ένα στεφάνι τριαντάφυλλα στα πόδια της Lyanna Stark.

Αν και η σκηνή ήταν μικρή, παρατηρήσαμε κάτι στο τέλος της: το φτερό της Sansa που βρέθηκε στον τάφο της Lyanna. Φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε αυτό το φτερό. 


 Η τελευταία φορά που είδαμε το άγαλμα της Lyanna ήταν στο πιλοτικό επεισόδιο, εξηγεί ο δημιουργός David Benioff. "Ο βασιλιάς Robert Baratheon είχε μαζί του αυτό το εξωτικό, φτερό από  πουλί και το άφησε στο χέρι της. Όταν προετοίμασαμε την σκηνή , σκεφτήκαμε: πιθανώς το φτερό να είναι ακόμα εκεί. Οι άνθρωποι δεν πάνε συχνά κάτω στις κρύπτες, οπότε θα ήταν δύσκολο να χαθεί."

 
"Σκεφτήκαμε ότι
οι τηλεθεατές θα αναρωτιούνται που το ξαναείδαμε αυτό το φτερό και θέλαμε να συνδέσουμε κατα κάποιο τρόπο το το παρόν με το παρελθόν όταν ο Robert το άφησε στη γυναίκα που αγαπούσε ".

 Η Lyanna ήταν όχι μόνο η γυναίκα που αγάπησε ο Robert αλλά η γυναίκα που πήγε στον πόλεμο για χάρη της, και ο λόγος που εκατομμύρια άνθρωποι έπρεπε να πεθάνουν. Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.