Ο Tom Wlaschiha μίλησε για την Arya και την εκπαίδευση της!

Στο 6ο επεισόδιο του Game of Thrones περάσαμε ένα ωραίο χρονικό διάστημα με την Arya στο The House of Black and White

Είδαμε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα όπως ότι δεν πρέπει να λέει ψέματα, την ανακάλυψη της Αίθουσας των προσώπων, και το επίπεδο μέχρι την κατάρτιση της. Μέσα από όλα αυτά, μέντοράς της ήταν ο απρόσωπος άνθρωπος που συναντηθήκαμε ξανά στο Harrenhal στην 2η σεζόν, Jaqen H'ghar.


Το Access Hollywood μίλησε για τον ηθοποιό Tom Wlaschiha, ο οποίος έχει το ρόλο του Jaqen, για το πώς αισθάνεται για την εκπαίδευση της Αρια.

"Στην 2η σεζόν, είδε πολλές δυνατότητες σε αυτήν, και ενώ ήταν πολύ νέα, ήταν πολύ παρορμητική. Θέλω να πω, αν είχε ζητήσει να πεθάνουν τα κατάλληλα τρία ονόματα, θα μπορούσε να είχε τελειώσει όλη την ιστορία εκεί. Τώρα, έχει εξελιχθεί σε μια νεαρή γυναίκα και είναι πιο προσεκτική και στην πραγματικότητα αυτή είναι σε θέση να κάνει πολύ περισσότερα από ό, τι της διδάσκει ο Jaqen, και νομίζω ότι θέλει να γίνει πιο συνειδητή και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει αυτή τη γνώση προς όφελός της."


 Μίλησε επίσης για το πώς η σειρά ήθελε ο Jaqen να δείξει μια διαφορετική πλευρά του εαυτού του. "Στην 2η σεζόν, αυτός και η Arya ήταν φίλοι. Τώρα πρέπει να είναι πολύ απαιτητική μαζί της και αυτός σίγουρα δεν πρόκειται να είναι τόσο φιλικός μαζί της."

  Υπάρχει, επίσης, και μία μαθητευόμενη "The Waif" η οποία είναι λίγο μεγαλύτερη από ό, τι η Arya, και έχει πολύ πιο προηγμένες ικανότητες αυτή τη στιγμή. Ο χαρακτήρας παίζεται από την Faye Marsay και θα την δούμε κι άλλο στη συνέχεια. 

"Έχουμε μερικές σκηνές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Μου άρεσε πολύ που την είχαμε μαζί μας επειδή, είναι ένας χαρακτήρας που φαίνεται να έχει ένα μυστικό και δεν βλέπουμε αμέσως τι είναι ή τι θα μπορούσε να είναι και ναι, αυτό είναι που το κάνει ενδιαφέρον."


Για την θεωρία ότι ο ίδιος και ο Syrio Forel είναι ένα και το αυτό; ο Wlaschiha εξακολουθεί να μην το παραδέχεται και προσωπικά δεν πιστεύει ότι είναι αλήθεια.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.