Ο σκηνοθέτης του φινάλε της 5ης σεζόν David Nutter μίλησε για τον πόνο του Mother’s Mercy!

Ο David Nutter σκηνοθέτης του φινάλε της 5ης σεζόν του Game of Thrones είναι πολύ τυχερός

Έχει σκηνοθετήσει μερικά από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς. Χαρακτηριστικό γνώρισμα ήταν τα επεισόδια στο τέλος της 3ης σεζόν, “The Rains of Castamere” και “Mhysa.” Την περασμένη εβδομάδα, είχαμε το υπέροχο “The Dance of Dragons” και τώρα το συγκλονιστικό Mother’s Mercy


Όπως ο Stannis είπε αυτή την εβδομάδα "Πόσο χειρότερα μπορεί να είναι;" Το φινάλε της 5ης σεζόν, ήταν ένα από τα πιο μελαγχολικά επεισόδια στην ιστορία του Game of Thrones, προσφέροντας μια μίξη θανάτου και τιμωρίας. Το Hollywood Reporter κάθισε και ζήτησε με τον Nutter πώς αισθάνθηκε που έφερε τόσα πολλά φοβερά πράγματα στην μικρή οθόνη.

Για την εξιλέωση της
Cersei είπε τα εξής: 

"Ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα έχοντας την επιθυμία να κάνω το σωστό, διότι η Lena Headey και εγώ είμαστε φίλοι και νομίζω ότι είναι μεγάλο ταλέντο. Ήθελα η σκηνή να είναι θαυμάσια. Ήθελα να πάρετε μια αίσθηση του να είσαι μαζί της όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι αντιδράσεις του κόσμου προς στην Lena ήταν φοβερές. Της φέρθηκαν με το χειρότερο τρόπο. Ένιωσα σωματική και συναισθηματική αναστάτωση. Αισθάνθηκα ότι έπρεπε να της ζητήσω λίγο συγγνώμη, για ότι πέρασε"

 Ερωτηθείς σχετικά με το θάνατο του Meryn Trant, το οποίο ο σκηνοθέτης έπρεπε να δημιουργήσει με τρομακτικό τρόπο στο τελευταίο επεισόδιο και στη συνέχεια να ακολουθήσει κατευθείαν το φινάλε, ο Nutter είπε ότι επρόκειτο για κάτι πραγματικά τραγελαφικό. Πολλοί άνθρωποι πίσω από τις σκηνές, συμπεριλαμβανομένων των εκτελεστικών παραγωγών David Benioff και Dan Weiss συμφωνούν ότι η σκηνή είχε κάτι λίγο από Quentin Tarantino κάτι που ο Nutter, και ίσως οι περισσότεροι από τους τηλεθεατές, θα μπορούσαν να συμφωνήσουν.


Μια άλλη ιστορία ήταν η η πτώση του Stannis, η οποία ξεκίνησε με το θάνατο της Shireen στο "The Dance of Dragons" και συνεχίστηκε στο "Mother’s Mercy", όπου οι άνδρες του Stannis τον εγκατέλειψαν λίγο πριν την μάχη. Σε αυτή την περίπτωση, ο Nutter δήλωσε ότι η κύρια εργασία του ήταν να αφήσει τον ηθοποιό Stephen Dillane σε δραματική κατάσταση. 
 
Από την άλλη πλευρά, η άφιξη των Dothraki στις πεδιάδες του Essos έγινε με οπτικά εφέ. Σύμφωνα με τον Nutter, οι πρώτοι αναβάτες ήταν πραγματικά άνθρωποι αλλά οι πιο πίσω είχαν δημιουργηθεί, με οπτικά εφέ. Φυσικά, ο Nutter μίλησε για την τελευταία ημέρα του Harington στο πλατό. 
 
"Σε αντίθεση με τον Κόκκινο γάμο όπου ο καθένας συνδέεται με άλλους ανθρώπους, όταν εργάζεται μαζί τους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ... Ήταν μια μεγάλη θλίψη για το καστ. Τα παιδιά γνώριζαν τον Kit πολύ καλά, και όλοι το πήραν πολύ σοβαρά. Έζησαν τις τελευταίες στιγμές τόσο πολύ. Παρακολούθησα τη σκηνή από πολύ κοντά γιατί ήθελα να αισθάνομαι σαν να είμαι μέρος της. Χωρίς αυτούς που εμπλέκονται, δεν θα είχε γυριστεί τόσο καλά. Ήθελα η σκηνή να συμβεί αρκετά γρήγορα."

 
Όσον για το αν είναι νεκρός ο Jon η απάντηση του Nutter ήταν: "ο Jon Snow είναι νεκρός."
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.