Περισσότερες λεπτομέρειες από την Ισπανία για την 6η σεζόν του Game of Thrones!

Με την ανακοίνωση την προηγούμενη εβδομάδα ότι η παραγωγή του Game of Thrones θα κάνει γυρίσματα στην Ισπανία για την 6η σεζόν, παρουσιάστηκαν ειδήσεις και φήμες για ημερομηνίες των γυρισμάτων και για τις τοποθεσίες.


Πρώτα , έχουμε μια νέα τοποθεσία της Girona, η οποία είναι πολύ πιο ανατολικά σε σχέση με τις τοποθεσίες γυρισμάτων της Osuna και της Σεβίλλης. Ακόμη ανακοινώθηκε οντισιόν για τους τοπικούς παράγοντες για φέτος τον Ιούλιο. Αυτό είναι νωρίτερα από την οντισιόν που έγινε στην Osuna το Σεπτέμβριο για τη μαγνητοσκόπηση τον Οκτώβριο, οπότε αν η πληροφορία είναι ακριβής, θα ξεκινήσουν γυρίσματα εκεί στις αρχές Αυγούστου. 


Η LSR αναφέρει, επίσης, ότι η σειρά ίσως κάνει γυρίσματα στην έρημο Ναβάρα, της Ισπανίας. Η περιοχή της Ναβάρας βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Girona, με την μεγάλη πόλη της Παμπλόνα, στο κέντρο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή έχει επιδείξει ενδιαφέρον για το Bardenas Reales το Φυσικό Πάρκο, νότια της πόλης. Το πάρκο διαθέτει κάποιες εντυπωσιακές περιοχές, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για το Dorn, ή για νέους προορισμούς της Dany στο  Essos.

 
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.