Διέρρευσε απόσπασμα σεναρίου από την 6η σεζόν του Game of Thrones!


Το θέμα περιέχει spoilers!

Μια οντισιόν για την 6η σεζόν του Game of Thrones διέρρευσε με μια ηθοποιό που θα έχει το ρόλο μιας όμορφης ιέρειας.

Πρόκειται για την Kinvara, που στο κομμάτι που διέρρευσε επισκέπτεται τον Tyrion και τον Varys στη πόλη Meereen.

Κινβάρα: «Οι δράκοι της είναι καμωμένοι από φωτιά. Ένα δώρο του Άρχοντα του Φωτός. Αλλά όλα αυτά τα έχετε ακούσει ξανά, όχι; Στην Long Bridge της Volantis. Οι δράκοι εξαγνίζουν εκείνους που δεν πιστεύουν, καίγοντας τα αμαρτήματα τους και τη σάρκα τους.»

Τύριον/Βάρις: «Ιδανικά, θα θέλαμε να αποφύγουμε να εξαγνίσουμε πολλούς μη πιστούς. Η Μητέρα των Δράκων έχει ακολούθους πολλών διαφορετικών θρησκειών.

Κινβάρα: «Θέλετε η βασίλισσα σας να λατρεύεται και να την υπακούν. Και όσο λείπει, θέλετε οι σύμβουλοι της να λατρεύονται και να τους υπακούν.»

Τύριον: «Συμβιβάζομαι με το υπακούν»

Κινβάρα: «Θα συγκεντρώσω τους μίμους και θα διορίσω τους ιερείς. Θα διαδώσουν τα νέα, η
Daenerys Targaryen έχει σταλεί για να οδηγήσει τους ανθρώπους ενάντια στο σκοτάδι για αυτό τον πόλεμο, και τον Μεγάλο Πόλεμο που δεν έχει έρθει ακόμα.

Βάρις: «Ακούγεται υπέροχο. Ένας άνδρας με το όνομα Stannis Baratheon είχε οριστεί ο επίλεκτος από μία από τις ιέρειες. Είχε επίσης ένδοξη μοίρα. Επιτέθηκε στο King's Landing και ηττήθηκε «ηχηρά» από τον άντρα που στέκεται δίπλα μου. Τελευταία έμαθα πως ηττήθηκε ξανά. Αυτή τη φορά στο Winterfell ... και αυτή τη φορά για τα καλά.»
 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.