Το τέλος του Οίκου Baratheon ;

Αν πιστεύετε ότι ο Stannis σκοτώθηκε, στο τελευταίο επεισόδιο της 5ης σεζόν του Game of Thrones,  από την Brienne, τότε ίσως να αναρωτιέστε ποιος θα συνεχίσει την παράδοση Baratheon, τώρα που είναι νεκρός.  

Είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να είναι η Shireen, που θυσιάστηκε στον Κόκκινο Θεό στο "The Dance of Dragons." Είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι ο Renly, αφού ο Stannis και η Melisandre τον δολοφόνησαν με τη σκιά που τον σκότωσε στην 2η σεζόν. Δεν μπορεί να είναι ο Tommen , επειδή ήρθε από την αιμομικτική σχέση της Jaime και της Cersei. Έτσι, ποιος έχει μείνει;

Η απάντηση είναι μάλλον κανείς. Υπάρχει και ο γιος του Robert Gendry, αλλά δεν γνωρίζουμε, αν θα τον ξαναδούμε. 

Ο  Ηθοποιός Liam Cunningham (Davos Seaworth) έχει κάποιες σκέψεις σχετικά με το θέμα, στην συνέντευξη που έδωσε στο Vulture.


Ποιος θα μπορούσε να διεκδικήσει το Σιδηρούν Θρόνο τώρα που ο μοναδικός αληθινός βασιλιάς είναι νεκρός, εξ αίματος.

 
"Αν ήταν μια άλλη σειρά, θα σας έλεγα η Dany, αλλά είναι το Game of Thrones, και κανείς δεν είναι σίγουρος αν θα φτάσει μέχρι το τέλος. Ο Ramsay είπε την περασμένη σεζόν, Αν νομίζετε ότι αυτό πρόκειται να έχει αίσιο τέλος, τότε δεν είστε προσυλομένοι σε αυτό που παρακολουθείτε. Είναι τόσο ενδιαφέρον, για να δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Φτάνουμε προς το τέλος της ιστορίας τώρα." 


Το πιο λογικό θα ήταν να διεκδικήσει το Σιδηρούν Θρόνο η Dany η οποία μπορεί να συσπειρώσει τους Dothraki. Έχει ήδη ένα μεγάλο στρατό και τρεις μεγάλους δράκους, οπότε φαίνεται σαν να είναι η τέλεια υποψήφιος. θα προλάβει όμως ;

Τέλος ο Cunningham δεν έκανε κανένα σχόλιο για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον χαρακτήρα του. 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.