Οι παραγωγοί Benioff , Weiss και η Emilia μίλησαν για την δημιουργία της υπέροχης σκηνής με τον Drogon!

Η τελευταία σκηνή που είδαμε στο 9ο επεισόδιο του Game of Thrones με την Dany και τους φίλους της να είναι υπό την απειλή των Harpy, τις πιθανότητες επιβίωσης λίγες και τον Drogon, να καταφθάνει και να τους σώζει, ήταν μια σκηνή που οι αναγνώστες των βιβλίων περίμεναν με μεγάλη αγωνία.

Αρχικά, οι παραγωγοί δεν είχαν καμία ιδέα για το πώς θα γυρίσουν αυτή τη δύσκολη σκηνή.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Benioff παραδέχθηκε ότι ήταν λίγο εμβρόντητος όταν ήρθε η ώρα να προσαρμόσει τη σκηνή:

"Θυμάμαι καλώντας τον George και λέγοντας, πρώτα απ 'όλα, συγχαρητήρια, αυτή η σκηνή είναι απίστευτη. Δεύτερον, δεν έχω καμία ιδέα για το πώς θα την μεταφέρω στην οθόνη. Και γέλασα. Μέχρι φέτος, σκεφτόμουν ότι ήταν μια σκηνή που δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά. Κάθε φορά που βλέπετε ένα δράκο στην σειρά, είναι απίστευτα ακριβά. Αυτή η σεζόν είχε τις περισσότερες σκηνές με δράκους από οποιαδήποτε έχουμε κάνει στο παρελθόν, και το πώς αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους. Η σκηνή έχει 500 extras, ανθρώπους να καίγονται, την Dany να πετάει μακριά, όλα τα πράγματα που είναι πραγματικά δύσκολο να τα κάνουμε."

O Benioff και o Weiss θέλουν να κρατήσουν την σειρά σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Ο λόγος για τον οποίο πολλές από τις πρώτες μάχες κόπηκαν, ή μειώθηκαν, ήταν επειδή δεν μπορούσαν να τις γυρίσουν αποτελεσματικά με τον προϋπολογισμό που είχαν και δεν τις κάνανε, εφόσον δεν μπορούσαν να τις κάνουν καλά.


Λένε λοιπόν ότι "αυτή η σκηνή, σε συνδυασμό με την μάχη στο Hardhome της περασμένης εβδομάδας, ήταν και οι δύο τεράστιες παραγωγές, και το HBO έδωσε πολλά χρήματα για να γυριστούν. Το HBO συνειδητοποίησε ότι για να κρατήσει τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη σειρά, πρέπει οι μεγάλες στιγμές που γυρίζουν να είναι μεγαλύτερες από τις στιγμές που γύρισαν πριν."


Η αναρρίχηση της Dany στο πίσω μέρος του Drogon έγινε στο στούντιο, στο οποίο η Emilia Clarke οδήγησε "μια μηχανική συσκευή." "Ήταν πράσινη και η πλάτη είχε σχήμα ενός δράκου. Μοιάζει με μια χελώνα ninja" , Είπε η Emilia.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.