Το ''ντουμπλάρισμα'' της Cersei στο Walk of ShameΗ σκηνή με την Cersei να ομολογεί και να δέχεται να βάλει τον εαυτό της σε αυτή την θέση ώστε να γλυτώσει σίγουρα ήταν από τις πολύ δυνατές. Είδαμε την Lena Headey να κυκλοφορεί γυμνή στο ''Walk of Shame'' μπροστά στον απλό λαό του King's Landing που την χλευάζει συνεχώς.

 Βέβαια  αρκετοί από τους τηλεθεατές κατάλαβαν πως το σώμα της Lena δεν ήταν δικό της αλλά κάποιας άλλης που την ''ντούμπλαρε'' όπως ονομάζεται στην τηλεοπτική διάλεκτο. Το πραγματικό σώμα της Lena ήταν κυρίως μέσα στο μπουντρούμι και όχι κατά την διάρκεια του Walk of Shame...

Όπως μπορείτε να διακρίνετε στην παραπάνω εικόνα το πρόσωπο της Lena έχει περισσότερες γωνίες σε σχέση με το πρόσωπο δεξιά που είναι πιο κυκλικό. Επίσης αρκετές διαφορές παρατηρήθηκαν και σε σημεία του σώματος της Cersei.


H Lena Headey έχει δηλώσει και στο παρελθόν πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το γυμνό. Ο λόγος που έπρεπε να ''ντουμπλαριστεί'' ήταν καθαρά η εγκυμοσύνη της. Η ηθοποιός την περίοδο που γινόταν τα γυρίσματα της συγκεκριμένης σκηνής ήταν έγκυος κάτι που της απαγόρευε αυστηρά να γυρίσει η ίδια την σκηνή.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.