Τίτλοι τέλους για την Charlotte Hope!

Ο μόνος χαρακτήρας στην σειρά με την ικανότητα να ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα του Ramsay ήταν η Myranda, μια όμορφη και απατηλά σεμνή γυναίκα.

Η Myranda ήταν το τέλειο ταίρι για τον Ramsay Bolton. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην 3η σεζόν, όταν η ίδια και η φίλη της Violet ξεγέλασαν τον Theon Greyjoy.

Στην 4η σεζόν, έγινε η αγαπημένη κοπέλα του Ramsay, όταν μαζί ανελέητα κυνήγησαν ένα άλλο κορίτσι, την Tansy, ρίχνοντας ένα βέλος στο πόδι, πριν τα σκυλιά την σκοτώσουν. Σαφώς, η Myranda δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα και είναι πρόθυμη να κάνει ό, τι χρειαστεί για να ευχαριστήσει τον άνδρα της.

Στην 5η σεζόν, η Myranda ταξίδεψε στο Winterfell, όπου παρέμεινε με τον εραστή της Ramsay. Όλα ήταν μια χαρά για εκείνη μέχρι που εμφανίστηκε η Sansa. Ίσως ήταν η ζήλια της για το γεγονός ότι o Ramsay θα παντρευόταν μια άλλη γυναίκα, και άρχισε σιγά σιγά να βάζει πονηρές σκέψεις στο μυαλό της. Οι προσπάθειές της δεν ήταν πάντα επιτυχής, και έπεφταν στο κενό θέλοντας να εκφοβίσει την Sansa Stark.

Ακριβώς πριν από το θάνατό της, η Myranda αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της παίζοντας κάποιο παιχνίδι μυαλού με την Sansa, και ήταν έτοιμη να ξεκινήσει προκαλώντας πραγματική ζημία. Η Myranda ήταν έτοιμη να ξεκινήσει συστηματικά να βασανίζει την Sansa, και αν ο Theon δεν την πέταγε στο κενό η ιστορία της Sansa θα είχε τρομακτικά διαφορετικό τέλος.

Φυσικά, η αποτελεσματικότητα της Myranda ως κακοποιός μπορεί να αποδοθεί στις υποκριτικές ικανότητες της Charlotte Hope, η οποία έχει εμπειρίες στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο από το 2010.

Ίσως να μην λείψει σε πολλούς αλλά η Charlotte Hope υποδύθηκε τον ρόλο της Myranda εξαιρετικά.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.