Ο D.B. Weiss μίλησε για τον θάνατο της Myrcella!

Μετά τον θάνατο της Myrcella στο φινάλε της 5ης σεζόν θα έχουμε εξελίξεις με τον Jaime και την Cersei να αντιδρούν και θα είναι ένα μεγάλο γεγονός χωρίς αμφιβολία στην 6η σεζόν.

Ο Εκτελεστικός παραγωγός D.B. Weiss αντιμετωπίζει τα συναισθήματα της Cersei σε μία συνέντευξη στο Entertainment Weekly:

"Είναι μια πράξη πολέμου από τα πρόσωπα που την διέπραξαν," λέει. "Αλλά δεν νομίζω η Cersei να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το ποιος ευθύνεται γιατί το απότέλεσμα δεν αλλάζει. Όταν το μάθει το μόνο που θα θέλει είναι να πάρει εκδίκηση."

 "Η Cersei θα γίνει έξω φρενών όχι μόνο με τους ανθρώπους του Dorne, αλλά και με τον Tyrion για άλλη μια φορά. Στο μυαλό της Cersei, επικρατεί ότι λόγω του Tyrioν η Myrcella έφυγε και πήγε στο Dorne και θα θεωρήσει ότι αυτός είναι άμεσα υπεύθυνος για τον θάνατό της. Έτσι, στην κοσμοθεωρία της, λόγω των θανάτων των παιδιών της θα δοθούν κίνητρα ακόμη μεγαλύτερου μίσους γι 'αυτόν. "

 Περισσότερα από τους ηθοποιούς και τις σκέψεις τους  σχετικά με τις επιπτώσεις της δολοφονίας της Myrcella διαβάστε εδώ.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.