Ο D.B. Weiss μίλησε για την θυσία της Shireen!

Ο παραγωγός Ο D.B. Weiss μίλησε στο Entertainment Weekly για την απόφαση του Stannis να θυσιάσει την κόρη του.

"Φρικτά πράγματα συμβαίνουν σε ανθρώπους σε αυτή την σειρά. Ήταν μία δύσκολη απόφαση που ο Stannis έπρεπε να πάρει. Ήταν φοβερό και απαίσιο που το είδαμε αλλά έπρεπε να γίνει." 

Εξετάζοντας περαιτέρω το θέμα, ο Weiss λέει:

  "
Η πρώτη φορά που είδαμε τον Stannis και την Melisandre, να καίνε τους ανθρώπους ζωντανούς ήταν στην παραλία του Dragonstone. Υπήρξε τόσο πολύ συζήτηση για το αίμα του βασιλιά, και την δύναμη του αίματος του βασιλιά, και που τελικά οδηγεί, η μοιραία, θυσία της Shireen και είναι μία από τις πιο φρικτές στιγμές που έχουμε δει ως τώρα. Είναι προφανώς η πιο δύσκολη επιλογή που έχει κάνει ποτέ στην τη ζωή του ο Stannis και η φιλοδοξία έρχεται αντιμέτωπη με την οικογενειακή του αγάπη και για τον Stannis δυστυχώς αυτή η επιλογή είναι η φιλοδοξία."

"Ο Stannis ενεργεί παράλογα. Νομίζει ότι έχει δίκιο σε ότι κάνει, για το γενικότερο καλό του βασιλείου. Αλλά ρίξτε μια ματιά στο πρόσωπό του, όταν ο ίδιος ακούει τις κραυγές του μικρού κοριτσιού του, αυτός που κίνησε γη και ουρανό για να την σώσει μια φορά, τώρα την αφήνει να πεθάνει."
 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.