Ο DeObia Oparei μίλησε για τον ισχυρό και αθόρυβο Areo Hotah και για την Brienne της Tarth!

Μία από τις καλύτερες σκηνές που είδαμε στο Dorne συνέβη σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια.  

Το Vulture κυκλοφόρησε μια συνέντευξη με τον Obarei και συζήτησε για το χαρακτήρα του Areo Hotah και το πόσο δύσκολο είναι να είναι ένας ισχυρός και σιωπηλός τύπος.

 "Βλέπω την ιστορία του Areo να εξελίσσεται σταδιακά, όπως και οι περισσότερες από τις ιστορίες. Η Ellaria δεν είχε τόσο μεγάλο ρόλο την προηγούμενη σεζόν όπως έχει σε αυτή τη σεζόν. Αυτή τη σεζόν έρχεται ως μια δάδα, και ελπίζω ότι θα γίνει το ίδιο και με τον Areo. Λατρεύω τα βιβλία. Και πραγματικά απόλαυσα μέρη του Areo των βιβλίων. Είναι πολύ λεπτός, και πολύ πολιτικός χαρακτήρας, γνωρίζει πολύ καλά τις διάφορες δυνάμεις εντός και εκτός του Dorne."

 
Ο Oparei μίλησε, επίσης, για την Myrcella, η οποιά, σε αντίθεση με τον αδελφό της Tommen, είναι ένας ισχυρός χαρακτήρας.

 
"Η Myrcella είναι ένας πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας. Στο Dorne, η θηλυκή δύναμη δεν θεωρείται ως απειλή. Είναι ένας κόσμος ανθρώπων με πολλές αποχρώσεις. Εδώ η γυναίκα ωριμάζει πιο γρήγορα σε σχέση με το King’s Landing. Έτσι η Myrcella έχει αναπτύξει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό της, μακριά από τη μητέρα της και την οικογένειά της, που την έκανε να ωριμάσει πολύ νωρίς."


Και το πιο σημαντικό, όταν ρωτήθηκε για τον αν ποτέ χρειαζόταν να παλέψει με την Brienne της Tarth είπε τα εξής:

"Είναι περίπου τόσο μεγάλη όσο εγώ! Είναι περίπου sτο ίδιο ύψος με μένα. Έχει ένα υπέροχο σώμα. Θα εξαρτηθεί από την κατάσταση. Θα ήταν ένας μεγάλος αγώνας. Έχω μεγάλο θαυμασμό για την Brienne, για την επιμονή της και την πίστη της. Εκείνη δεν παραιτείται. Θα ήταν ωραίο να τους δούμε σε μια μάχη." 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.