Επιβεβαιώθηκαν τα extras και οι ημερομηνίες για τα γυρίσματα στην Girona της Ισπανίας!Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Twitter από το Modexpor παρέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με τα extras στην Girona.
 


Το Modexpor, που χειρίζεται τα έξτρα στο GoT σε όλη την Ισπανία, θα πρέπει να ψάξει για ανθρώπους στην πόλη στις 29 Ιουνίου και στις 30, από τις 9πμ έως 20:00 και τις δύο ημέρες.

Όπως ανακαλύψαμε τον περασμένο χρόνο, χιλιάδες θα προσέλθουν για να πάρουν μέρος στο Game οf Thrones, αλλά η εταιρεία μπορεί να δεχθεί 1.200 άνδρες και 1.200 γυναίκες από τους αιτούντες στην Girona. Ο ακριβής τελικός αριθμός δεν έχει γίνει γνωστός.

Η κινηματογράφηση στην Girona θα πραγματοποιηθεί από τις 3 Σεπτεμβρίου έως τις 18 του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

 Η Girona είναι πολύ πιθανόν να μην χρησιμοποιηθεί για το Dorne ή το Meereen αλλά για άλλες περιοχές. θα μπορούσε εύκολα να είναι ένα μέρος του King’s Landing ή του Braavos, ή μιας νέας τοποθεσίας, όπως το Oldtown.

Έχουμε διαβάσει από πολλαπλές πηγές ότι το Game of Thrones δεν θα χρησιμοποιήσει φέτος πολύ το Ντουμπρόβνικ και την Κροατία.
 
Παρακάτω το Modexpor Casting, με περισσότερες πληροφορίες:[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.