Η Gwendoline Christie μίλησε για το μέλλον της Brienne, τον Stannis και το φινάλε της 5ης σεζόν!

Η Brienne της Tarth έκανε τελικά την κίνησή της στο φινάλε της 5ης σεζόν, εγκαταλείποντας την θέση της να βλέπει το Winterfell. 

Ήταν μια μεγάλη στιγμή για την Gwendoline Christie σύμφωνα με την συνέντευξη που έδωσε στους New York Times και στο Entertainment Weekly σχετικά με τις ενέργειες της Brienne στο φινάλε της 5ης σεζόν.

Τα Σχόλια της Christie στην εφημερίδα New York Times κάνουν την τύχη του Stannis απολύτως σαφές, παρά που μερικοί θεατές βρήκαν τη σκηνή του να λήγει διφορούμενη.

Η Christie λέει ότι η Brienne επιτέλους κινείται για να πάρει εκδίκηση:

"Από τη μία πλευρά είναι φανταστικό να βλέπει ότι έφτασε η στιγμή που πρέπει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Renly. Αυτό είναι πολύ ικανοποιητικό. Αλλά από την άλλη έχασε τη στιγμή που άναψε το κερί η Sansa, και αυτό είναι σίγουρο πως θα την επηρεάσει."


Η ηθοποιός επιβεβαιώνει ότι η Brienne είχε σταθεί στο παράθυρο ίσως για εβδομάδες.

"Η επιμονή της, η πίστη της και η αποφασιστικότητά της είναι που την έκαναν να περιμένει τόσο πολύ . Ξεκίνησε με την 2η σεζόν όταν ο Renly πέθανε και το πλήρωμα του χρόνου ήρθε στο τέλος της 5ης σεζόν που η Brienne εκδικείται τον θάνατο του."

 Μίλησε ακόμη για τις ελπίδες της για το μέλλον της Brienne.

  "Υπάρχει ακόμη στρατός του Stannis που είναι χωρίς ηγέτη τώρα. Θα ήταν φανταστικό αν ίσως η Brienne αποφάσιζε να γινόταν επικεφαλής του στρατού."

Η Christie έχει επιβεβαιώσει ότι η Brienne εκδικήθηκε για τον Renly και ότι ο στρατός του Stannis είναι χωρίς ηγέτη, οπότε πιστεύω ότι ο Stannis δεν ζει πλέον. Αν και ορισμένοι σκληροπυρηνικοί οπαδοί θα πουν ότι υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να μην τον σκότωσε.


Η ηθοποιός μίλησε επίσης και στο Entertainment Weekly για την απόφαση της Brienne να φύγει μακριά από το παράθυρο και να συνεχίσει προς τον Stannis:

 " Η Brienne δεν ήταν σε θέση να επιτύχει ό, τι αυτή ήθελε. Η Arya γλίστρησε μέσα από τα δάχτυλά της. Δεν μπόρεσε να σταθεί ούτε κοντά στην Sansa. Η έννοια του όρκου έρχεται ξανά και ξανά και αυτή παραμένει αποφασιστική. Πολλές προσωπικές ανάγκες της παραμένουν άγνωστες. Βάζει τα πάντα πάνω από τη ζωής της για το γενικότερο καλό. Επιλέγει να μην σταθεί σε εγρήγορση και να πάει να αναζητήσει τον Stannis. "

Περισσότερα για την συνέντευξη μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.