Το HBO θα συνεχίσει να γυρίζει το Game of Thrones στην Κροατία!

Σύμφωνα με την Croatia Week, το HBO και η Κροατία ήρθαν σε συμφωνία ώστε με 8 εκατομμύρια ευρώ να επιτρέψουν στο δίκτυο να συνεχίσει να γυρίσματα για το Game of Thrones στη χώρα για τις επόμενες δύο σεζόν. 

Gordan Maras, ο κροατικής υπουργός Επιχειρηματικότητας με οικονομική δραστηριότητα, συναντήθηκε πρόσφατα με το στέλεχος του HBO Jay Roewe, ο οποίος επιβεβαίωσε τη συμφωνία.

  "
Είναι συμφέρον της Κροατίας που το HBO θα συνεχίσει, ειδικά με σειρές όπως το Game of Thrones. Το ενδιαφέρον μας είναι να συνεχίσουν εδώ, μιας και είναι ευχαριστημένοι από την φιλοξενία μας. Έχουν επίσης και άλλα έργα για την Κροατία που τους ενδιαφέρει."

Είναι ασαφές αυτή τη στιγμή για ποια άλλα έργα το HBO ενδιαφέρεται να κάνει γυρίσματα στην Κροατία, αλλά το γεγονός ότι το GOT θα παραμείνει εκεί για τα επόμενα δύο χρόνια, σημαίνει ότι η κροατική οικονομία θα πάρει μια αρκετά μεγάλη ώθηση στον τομέα του τουρισμού.

Η κροατική πόλη Ντουμπρόβνικ χρησιμοποιείτε για το King’s Landing, ενώ το Σπλιτ, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κροατίας, είναι το σπίτι για να το Παλάτι του Διοκλητιανού, όπου οι περισσότερες από τις εσωτερικές σκηνές του Meereen γυρίστηκαν εκεί. Το ορεινό οχυρό των Κλη, εν τω μεταξύ, παρέμεινε για εξωτερικούς χώρους του Meereen. Το είδαμε στο "The House of Black and White" όταν η Daenerys διέταξε το θάνατο του Mossador.

Η οικονομία της Κροατίας έχει πάρει αρκετά μεγάλη ώθηση από το Game of Thrones. Ενώ η μαγνητοσκόπηση της 5η σεζόν ήταν σε εξέλιξη, η οικονομία έλαβε 1o εκατομμύρια δολάρια. Στην πραγματικότητα, ο δήμαρχος του Ντουμπρόβνικ, Andro Vlahusic, φέρεται να δήλωσε ότι ελπίζει πως το Game of Thrones θα γίνει για την Κροατία ότι έγινε το The Lord of the Rings για τη Νέα Ζηλανδία, μια επιτυχία για την τόνωση της οικονομίας.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.