Ο Ian Beattie μίλησε για την δολοφονία του Meryn Trant από την Arya!

Ήταν το πρώτο όνομα στη λίστα θανάτου της Αρια, έχοντας κερδίσει την θέση του με τη δολοφονία του εκπαιδευτή της, Syrio Forel.  

Ο Ser Meryn Trant δεν ήταν δημοφιλής χαρακτήρας κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Game of Thrones. Δεν ήταν φιλικός τύπος και δεν είχε καμία διασκέδαση που θα τον έκανε προσφιλή στους φίλους της σειράς. Έκανε πράγματα που δεν βοήθησαν στη δημοτικότητά του, και στο τέλος, αποδείχθηκε ότι ήταν παιδόφιλος. Έτσι, ήταν εξαιρετικά ικανοποιητικό να τον δούμε να πεθαίνει στα χέρια της Arya Stark.

 Ο ηθοποιός που απεικόνισε τον Ser Meryn, μίλησε στο Vulture για το θάνατό του, και το πώς ανακάλυψε ότι ήρθε η ώρα να πεθάνει.

"Είχα ένα περίεργο συναίσθημα και στο τέλος έγινε αυτό που φοβόμουν. Ο David και ο Dan, μου έστειλαν τα σενάρια των επεισοδίων εννέα και δέκα, και μου είπαν ότι με περιμένει ένα πραγματικά δυσάρεστο συμβάν."


Το άλλο άσχημο ήταν ότι ο Ser Meryn έπρεπε να παίξει τον ρόλο ότι του αρέσουν τα νεαρά κορίτσια, και όπως είδαμε στο φινάλε, του άρεσε, επίσης, να τα χτυπάει με ραβδιά. Λέει λοιπόν:

"Έτσι πήρα τα σενάρια, και ήμουν πραγματικά τρομοκρατημένος. Ήμουν ένα τέρας στη ζωή, για να κάνω αυτά τα πράγματα και ήταν πολύ τρομακτικό."

"Αυτές οι τρεις ημέρες ήταν ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση στη σταδιοδρομία μου. Εμφανίζομαι στον θεατή με τη φρίκη του Ser Meryn και στο τέλος παίρνει αυτό που του αξίζει. Αλλά ήταν επίσης η χειρότερη στιγμή της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας."


Ο Beattie είπε πώς, για τις τελευταίες έξι ώρες γυρισμάτων, είχε προσθετική πάνω από τα μάτια του, το οποίο ήταν ένα καλό πράγμα, γιατί κανείς δεν μπορούσε να τον δει να κλαίει. Μίλησε επίσης για το πόσο απολαυστική ήταν η συνεργασία του με την Maisie Williams. Επίσης, ο ηθοποιός πήρε θέση για μια δημοφιλή θεωρία για την επιβίωση του Syrio Forel.

"Ναι. Μιλώντας ως χαρακτήρας, ο Syrio Forel είναι νεκρός. Εκτός αν ο Syrio κατάφερε να ξεπεράσει τον Ser Meryn εκείνη τη στιγμή, με το ξύλινο σπαθί, το οποίο θα έλεγα ότι είναι εξαιρετικά απίθανο."

Αναφέρει ακόμη ότι ο David Benioff και ο Dan Weiss του είπαν ότι ο Syrio είναι νεκρός, και ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να ζήσει ήταν μέσω του Jaqen H'ghar. Δυστυχώς ο Syrio είναι νεκρός ... και το ίδιο είναι και δολοφόνος του.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.