Τίτλοι τέλους για τον Ian Beattie!

Όταν μιλάμε για τη ζωή του Meryn Trant, μιλάμε για έναν άνθρωπο σαδιστή που δεν είχε καθόλου συμπάθειες.

Στην 1η σεζόν ο Meryn Trant ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο του Syrio Forel, ενώ στην 2η ο Ser Meryn συνέχισε να συμπεριφέρεται με καταφρόνηση, όταν, για μια ακόμη φορά, ο Joffrey τον διέταξε να τιμωρήσει την Sansa. Αυτό που έκανε ήταν πολύ πιο σοβαρό, όταν χτύπησε το νεαρό κορίτσι στο στομάχι της. Οι ενέργειές του ήταν τόσο άσχημες που ακόμη και ο σκληρός Sandor Clegane ήταν αηδιασμένος από αυτά που έβλεπε.

Στην 4η σεζόν τον είδαμε σαν μάρτυρα κατηγορίας στη δίκη του Tyrion. Στην 5η όμως και συγκεκριμένα στα δύο τελευταία επεισόδια είδαμε το τρομερό πρόσωπο του Meryn. Στο 9ο επεισόδιο, ο Trant διέταξε σε ένα πορνείο που πήγε να του φέρουν ένα νεαρό κορίτσι. Στο 10ο επεισόδιο είδαμε τον ξυλοδαρμό τριών νεαρών κοριτσιών με ένα ραβδί, μια πράξη που μας έδειξε πόσο σαδιστής ήταν. Δυστυχώς όμως γι'αυτόν η Arya, που βρισκόταν ανάμεσα στα νεαρά κορίτσια έβγαλε την μεταμφίεση της και σκότωσε τον Trant. Ήταν μια από τις σπάνιες στιγμές στο Game of Thrones, που μία Σταρκ πήρε κάποια γλυκιά εκδίκηση. Σύμφωνα με ορισμένους φανς, ήταν κάτι παραπάνω από δικαιολογημένη.


 Όσο αηδιαστικός ήταν στον ρόλο του Ser Meryn Trant, τόσο σαν άνθρωπος ο Ian Beattie φαίνεται θαυμάσιος, ένας άντρας με καλή καρδιά, που θα λείψει σε πολλούς από τους συναδέλφους ηθοποιούς του Game of Thrones όπως ανέφεραν.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.