Ο Iwan Rheon μιλάει για τον φρικτό θάνατο που θα ήθελε για τον Ramsey Bolton!

Για όσους καλούς, ανθρώπους υπάρχουν στο Game of Thrones, υπάρχουν εξίσου και κακοί που μας σοκάρουν σχεδόν κάθε εβδομάδα με τις πράξεις τους.

Ο Joffrey διεκδίκησε τον τίτλο του πιο σκληρού στο Westeros για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι που πέθανε. Τις τελευταίες δύο σεζόν, ο Ramsey Bolton έχει γίνει αναμφίβολα ο νούμερα ένα ψυχοπαθής, χάρη στις σαδιστικές τεχνικές βασανισμού του.

Στην πραγματικότητα, ο Ramsey είναι ένα τέτοιος χαρακτήρας που ακόμη και ο ηθοποιός της πραγματικής ζωής, που τον απεικονίζει, ο Iwan Rheon, παραδέχεται ότι αγαπά να τον μισούν.

"Ο Ramsey, είναι τρελός πραγματικά, γιατί σίγουρα ο καθένας έχει τουλάχιστον ένα καλό σημείο ενώ αυτός κανένα", είπε ο ηθοποιός σε μια συνέντευξη του. "Είναι απλά κακός μέχρι το κόκαλο - είτε από τη φύση ή από την ανατροφή που είχε. Είναι ο νόθος γιος του άρχοντα Bolton και το γεγονός ότι έχει παλέψει για να κερδίσει την αποδοχή από τον πατέρα του τον έκανε τόσο σκληρό. Αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για το πώς είναι και έχει αφεθεί στην τύχη του για πολύ, πάρα πολύ καιρό ".


Ο ηθοποιός μίλησε ακόμη για την αμφιλεγόμενη σκηνή του βιασμού της Sansa, που δημιούργησε άσχημες εντυπώσεις σε κάποιους φαν και κριτικούς.

"Από όλα τα φοβερά πράγματα που ο Ramsey έχει κάνει, αυτό ήταν μακράν το πιο δύσκολο, στην οποία ο χαρακτήρας του βιάζει τη Sansa Stark. Ήταν μια φρικτή σκηνή που έπρεπε να κάνουμε. Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος ότι μπορούσα να το κάνω αυτό και στην πραγματικότητα, δεν ήθέλα. Πάλευα, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά, στο τέλος, έπεισα τον εαυτό μου και έγινε."

 Όταν ρωτήθηκε για το αν και πότε θα πρέπει να θανατωθεί από την σειρά, o Rheon παραδέχτηκε ότι θα ήθελε πολύ να δει τον Ramsey να υποστεί έναν θάνατο τόσο σκληρό όσο ήταν αυτός στη ζωή.


"Θα μπορούσε να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Αυτή είναι η φύση της σειράς - κανείς δεν είναι πραγματικά ασφαλές," είπε ο Rheon. "Αλλά όταν έρθει εκείνη η ημέρα, θα ήθελα να είναι κάτι φοβερό. Κατά προτίμηση θα ήθελα να πεθάνω από τους δράκους."

Σε κάθε περίπτωση, ότι και αν συμβεί ο Rheon έχει ένα αίτημα μετά τον θάνατο του χαρακτήρα του.

"Ο Θεός ξέρει. Δεν θέλω να γίνω ένας White Walker, είπε. "Δεν θα ήθελα να γίνω ένα αιματηρό ζόμπι μετά από όλα αυτά."

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.