Ο σκηνοθέτης Jack Bender διάβασε ένα σημαντικό κεφάλαιο του The Winds of Winter!

Πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως σκηνοθέτης για την επερχόμενη σεζόν του Game of Thrones, ο Jack Bender σκηνοθέτης των (Lost, The Sopranos) επιβεβαίωσε ότι διάβασε ένα σημαντικό κεφάλαιο του The Winds of Winter, το νέο βίβλίο του George R.R. Martin

Όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να μας πει για τη σεζόν 6, είπε:

 
"Δεν μπορώ να σας πω κάτι για την ώρα αλλά θα είναι κάτι ωραίο"  

 ο Bender είπε επίσης ότι του ζητήθηκε νωρίτερα να κατευθύνει το Game of Thrones, αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορούσε.

  "
Κάποιος ρώτησε γιατί αποφάσισα να εργαστώ στο Game of Thrones αυτή τη σεζόν: Ναι, με πλησίασαν για να εργαστώ και νωρίτερα αλλά, δυστυχώς, δεν μπορούσα, γιατί το πρόγραμμά μου είχε άλλες δεσμεύσεις. Το χρονικό διάστημα που θα αφιερώσω για να κάνουμε δύο επεισόδια θα είναι αρκετά μεγάλο και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για να το κάνουμε."

 Έτσι, ίσως είναι πολύ σημαντικό να περιμένουμε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, η είδηση ​​της ανάγνωσης ενός σημαντικού κεφάλαιου είναι εξαιρετικά συναρπαστικό, καθώς υπαινίσσεται ότι το βιβλίο θα μπορούσε να είναι σχεδόν, αν όχι τελείως έτοιμο και βρίσκεται σε φάση επεξεργασίας.


 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.