Τίτλοι τέλους για τον Joel Fry!

Ο Hizdahr ήταν το θύμα έκπληξης στο "The Dance of Dragons και έπεσε στα χέρια των Sons of the Harpy. Ο άνθρωπος που θα γινόταν βασιλιάς αποδείχθηκε ότι ήταν ένα ακόμα θύμα του ανταρτοπόλεμου στο Meereen.

Ο Hizdahr εμφανίστηκε στην τέταρτη σεζόν στα τείχη της πόλης, απέναντι στην Daenerys και το στρατό της. Μετά τον ξαναείδαμε όταν στάθηκε μπροστά στην khaleesi και παρακάλεσε για το σώμα του πατέρα του. Ο Joel Fry αποδείχθηκε ικανός, ως ηθοποιός.

Αμφισβήτησε αρκετές φορές την Daenerys για τις επιλογές της, όπως στην περίπτωση να σταυρώσει τόσους πολλούς μεγάλους άρχοντες χωρίς να γνωρίζει τίποτα γι 'αυτούς.

Διαφώνησε με την Daenerys, όταν έδειξε την δυσαρέσκειά της για τις παραδόσεις του λαού του και τον πολιτισμό τους. Έδειξε θάρρος όταν η Dany πήγε να τον κάψει και αργότερα παραδέχτηκε πως απλά δεν ήθελε να πεθάνει δειλός.
 Ήταν συμπαθητικός και είχε γνώσεις αλλά υπήρχε πάντα ένα ερώτημα αν ήταν ή όχι μαζί με τους Sons of the Harpy όταν στο τελευταίο επεισόδιο, έδωσε μια σαθρή δικαιολογία μόλις πήγε κοντά στην Dany. Είναι αυτός ο άνθρωπος που ευθύνεται για το θάνατο του Barristan Selmy και τόσων πολλών unsullied;

Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο εκτός και αν υπάρχει κάτι άλλο από πίσω που δεν γνωρίζουμε ακόμη.

 
Ο Hizdahr zo Loraq δεν είναι νεκρός στα μυθιστορήματα, και έτσι οι αναγνώστες των βιβλίων κάποια στιγμή θα μάθουν τι θα γίνει με την ιστορία του. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι ότι ένας άλλος παίκτης στο Game of Thrones έχει χαθεί, ένας άλλος επίδοξος βασιλιάς έχει πέσει.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.