Ο John Bradley μίλησε σχετικά με το πώς ο Sam ''σκότωσε'' τον Jon Snow, και γιατί έφυγε από το Castle Black!

Είναι καλύτερα αν ο Sam δεν κάνει ποτέ τίποτα για κανέναν, γιατί ποτέ δεν αποδεικνύεται καλό για αυτούς! 


Ίσως δεν θα έπρεπε να είναι ένας maester. Είναι μια απόλυτη καταστροφή. Όποιον προσπαθεί να βοηθήσει καταλήγει νεκρός, ή σχεδόν νεκρός.

Έτσι, δήλωσε ο Jon Bradley σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Vulture σχετικά με το φινάλε της 5ης σεζόν. Ίσως υπερβάλλει λίγο στην πραγματικότητα. Όπως όμως λέει ο Bradley, στο "Hardhome," ο Sam είχε μια συνομιλία με τον Olly όπου εντυπωσιάζει με την σημασία της προσήλωσης του, όταν πρόκειται να κάνει δύσκολες επιλογές. Φυσικά, ο Sam προσπαθεί να πείσει τον Olly για τη δυσχερή θέση του Jon, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να εμπνεύσει τον Olly να ενταχθεί στην ομάδα που δολοφόνησε τον Jon Snow. Σε ό, τι αφορά τον Bradley, ο Sam έβαλε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του Jon κατά τη διάρκεια της ομιλίας.

Ή ίσως όχι. Καθώς προσπαθούμε να καταλάβουμε ακριβώς ποιος είναι υπεύθυνος για τον Jon Snow ο Sam, ο Olly, ο Alliser Thorne, ο Jon ο ίδιος. Μετά από όλα αυτά , όπως επισημαίνει ο Bradley, ο Olly πιθανότατα δεν επρόκειτο να συμφωνήσει με την απόφαση του Jon να βοηθήσει τους wildlings και δεν έχει σημασία τι είπε ο Sam. "Ο Olly αισθάνεται πραγματικά άσχημα, για ό, τι συνέβη στην οικογένειά του", δήλωσε ο Bradley. "Αυτά τα συναισθήματα είναι βαθιά ριζωμένα και η κουβέντα που είχε ο Sam με τον Olly έκαναν τα πράγματα ακόμη χειρότερα"


Ακόμη η θετική ομιλία του Sam ώστε να εκλεγεί ο Jon διοικητής δημιούργησε περισσότερους εχθρούς και από εκείνη τη στιγμή, ολόκληρη η σεζόν είναι ενορχηστρωμένη με τέτοιο τρόπο στον Sam, την Gilly και το μωρό για να φύγουν από το Castle Black.
 
Ωστόσο, ο Bradley προσέφερε μία ακόμη εναλλακτική εξήγηση για την απόφαση του Sam να φύγει: οι άνθρωποι γύρω από το τείχος είχαν κουραστεί να ακούνε την ιστορία του Sam για το πώς ο ίδιος είχε σκοτωθεί έναν White Walker, μια ιστορία που έγινε ακόμη πιο άχρηστη όταν ο Jon επέστρεψε από το   Hardhome και είχε αντιγραψεί τον άθλο του Σαμ.

"Αυτός δεν ήταν ο μόνος που το έκανε. Γι 'αυτό πρέπει να φύγει στο τέλος."
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.