Τίτλοι τέλους για την Kerry Ingram!

Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα για να βρεθούν οι κατάλληλοι ρόλοι στο Game of Thrones είναι ότι πολλοί από τους κύριους χαρακτήρες στα βιβλία είναι νέοι. 

 Αν εξαιρέσουμε κάπως τους ηθοποιούς που έχουν τον ρόλο του Jon Snow, της Dany αλλά και κάποιων άλλων μεγαλύτερης ηλικίας, το μεγαλύτερο μέρος των πρωταγωνιστών αποτελείται από νεαρούς σε ηλικία ηθοποιούς, από η Sansa, ο Joffrey που πέθανε, η Arya, ο Bran και τώρα η Shireen, που ξεκίνησαν από την εφηβεία, όταν άρχισε η σειρά. Αυτό σήμαινε ότι οι περισσότεροι από αυτούς, όπως η Sophie Turner και η Maisie Williams είχαν από λίγο έως καθόλου εμπειρία πρίν. Η Ingram από την άλλη πλευρά, είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Royal Shakespeare και είχε λάβει και ένα βραβείο Olivier για καλύτερη νεά ηθοποιό. Έτσι, σε αντίθεση με τους άλλους νεαρούς ηθοποιούς, είχε πολύ μεγαλύτερη εμπειρία.

Η Shireen δεν εμφανίζεται στην σειρά μέχρι την τρίτη σεζόν του Game of Thrones. Η μόνη αληθινή Baratheon που δυστυχώς στην παιδική της ηλικία κόλησε οστρακιά αλλά δεν υπέστει μεγάλη παραμόρφωση. Αν και εμφανίστηκε μόνο δύο φορές εκείνη την σεζόν, η σχέση της με το Davos ήταν πάντα συγκινητική. Η αποφασιστικότητά της να τον διδάξει να διαβάσει, ακόμα και όταν ήταν φυλακισμένος έκανε τον Davos να την αγαπήσει και να την έχει σαν κόρη του και δεν ήταν έκπληξη ότι στη σειρά αργότερα προστίθεται σε μια σκηνή όπου κάνει το ίδιο για την Gilly.


Αλλά, όπως ο Νταβός τόνισε, το πεδίο της μάχης δεν είναι τόπος για ένα παιδί, και η επιλογή του Stannis και της μητέρα της να την φέρουν μαζί τους σε αυτό το ταξίδι δεν ήταν τελικά καλό για την ίδια. Η θυσία της Shireen δεν έχει συμβεί ακόμη στα βιβλία αν και θα γίνει όπως έχει πει ο Martin.
Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο που οι καλύτερες στιγμές της Ingram προέρχονται από αυτή τη σεζόν, ειδικά με τον πατέρα της, και η απόδοσή της ειδικά την ώρα της θυσίας ήταν εκπληκτική. Η δήλωση της Ingram ότι θα κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει ήταν αποκαρδιωτική.
 

Αντίο Shireen, και αντίο Kerry. Το Game of Thrones θα είναι φτωχότερο μετά και από την δική της απουσία. Θα μας λείψει.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.