Ο Kit Harington μίλησε για την επική μάχη που έδωσε στο Hardhome!

Το Entertainment Weekly μίλησε με τον Kit Harington για τις μάχες που έκανε στο "Hardhome":


"Ήταν τρεις έως τέσσερις εβδομάδες γυρισμάτων για σκηνές που είχαν διάρκεια περισσότερα από 20 λεπτά, είπε ο Harington. Γυρίζαμε λιγότερο από ένα λεπτό την ημέρα! Οι σκηνές ήταν δύσκολες και το CGI σε αντίθεση με οτιδήποτε έχω κάνει ποτέ στο Game of Thrones. Πάντα ήμουν περήφανος για τα ειδικά εφέ, αλλά σε αυτό το επεισόδιο τα χρησιμοποίησαν πάρα πολύ. Ήταν θεαματικά. "


"Κάθε μάχη την γύριζα τρεις φορές, είπε ο Harington. Η πρώτη ήταν εναντίον ενός άνδρα που φορούσε πράσινο κοστούμι, η δεύτερη ήταν με τον άνθρωπο που δεν φορούσε ένα καταπράσινο κοστούμι, αλλά είχε μακιγιάζ για να μοιάζει με ένα νεκρό άτομο, και η τρίτη ήθελαν απλώς να πολεμάω χωρίς να είναι κάποιος απεναντί μου. Η Μάχη στο Castle Black το περασμένο έτος ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει. Η μάχη στο Hardhome ήταν δύο φορές πιο σκληρή και πιο κουραστική." 

Υπήρχαν πολλά extras και 50 κασκαντέρ. Ο Harington επεσήμανε ότι ο προϋπολογισμός για τη σκηνή της μάχης ήταν μεγαλύτερος από ό, τι σε προηγούμενες σεζόν.  

"Νομίζω ότι το HBO έχει συνειδητοποιήσει ότι για να κρατήσει τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή τη σειρά, οι μεγάλες σκηνές που βλέπουμε κάθε χρόνο πρέπει να γίνονται όλο και μεγαλύτερες σε σχέση με αυτές που είδαμε πιο παλιά." 

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε στο παρακάτω βίντεο!

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.