Η Lena Headey μίλησε για την εξιλέωση της Cersei στον…δρόμο της ντροπής!

Μετά από τρία μυθιστορήματα, που επικεντρώθηκε κυρίως στις απόψεις της γενιάς Stark, o Geοrge RR Martin στο τέταρτο βιβλίο του έδωσε μεγάλη βάση στην Cersei Lannister.  

Ήταν μια τολμηρή κίνηση, για να αναγκάσει ξαφνικά τον αναγνώστη να δει τον κόσμο μέσα από τα μάτια μιας παρανοϊκής γυναίκας της οποίας η ματαιοδοξία και η δίψα για εξουσία την οδήγησαν σε πολλά λάθη.

Μετά από μια εβδομάδα βασανιστηρίων, η Cersei τους δίνει επιτέλους αυτό που θέλουν, αλλά μόνο στον ελάχιστο δυνατό βαθμό, πιστεύοντας ότι αυτό θα την γλιτώσει από την κατάσταση και κάπου μπορεί να πάρει και πάλι τον έλεγχο. Όμως, η συμφωνία που κάνει, και η τιμωρία που αντιμετωπίζει, είναι πέρα ​​από οτιδήποτε μπορούσε να φανταστεί.


Στην πραγματικότητα, η τιμωρία ήταν αρκετά κακή και όταν οι παραγωγοί ζήτησαν άδεια να κινηματογραφήσουν στην παλιά πόλη της Κροατίας του Ντουμπρόβνικ, αρχικά η πόλη δεν ήθελε να έχει μια γυμνή γυναίκα να περπατάει στους δρόμους της και πλήθη να χλεύαζαν. Τελικά και μετά την κατάρτιση σχεδίων έκτακτης ανάγκης, η σκηνή γυρίστηκε εφ 'όσον η κινηματογράφηση δεν έγινε μπροστά από την εκκλησία. 
 
Σύμφωνα με την Lena Headey, χρειάστηκαν τρεις μέρες για να γυριστεί η σκηνή. Και αν και στο μεγαλύτερο μέρος της σκηνής, δεν είναι πραγματικά το σώμα της, αλλά ένα άλλο σώμα με το πρόσωπό της ενσωματωμένο πάνω σε αυτό ύστερα από επεξεργασία, η ίδια έπρεπε ακόμα να περπατήσει κατά το μήκος του δρόμου, και να βιώσει τον τρόμο από το πλήθος.


"Δεν είναι δύσκολο, όταν οι άνθρωποι φωνάζουν σε σας, φαίνεστε χάλια και νιώθετε ταπεινωμένοι να καταλάβετε πώς αισθανόμουν. Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού σας που είναι τρομοκρατημένο. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τους ανθρώπους που θέλουν το αίμα σας. Η Cersei έχει κάνει λάθος, αλλά δεν αξίζει πραγματικά αυτή την ταπείνωση."


 
 Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα για τη σκηνή, είναι πόσο ευγενής και βασιλική δείχνει μέχρι το τέλος. Αν και βιώνει μια βαθιά τρομακτική στιγμή, κρατά το κεφάλι της ψηλά, τα μάτια της προς τα εμπρός, ακόμα και όταν γλιστράει και πέφτει, στέκεται και πάλι και συνεχίζει να κινείται με απόλυτη αποφασιστικότητα.   

Η Headey λέει ότι "δεν έχει ιδέα" τι θα γίνει με τον χαρακτήρα της στην 6η σεζόν αν και ήδη έβαλε στο μάτι κάποιους που πρέπει να σκοτώσει.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.