Συνέντευξη με το μοντέλο που ντούμπλαρε την Lena Heady!

Η πιο σοκαριστική σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο, της 5ης σεζόν των Game Of Thrones είχε δύο πρωταγωνίστριες.

Η Rebecca Van Cleave μιλάει για πρώτη φορά για τον ρόλο που έπαιξε σε ένα από τα πιο σοκαριστικά επεισόδια της 5ης σεζόν.

Η ισχυρή πρωταγωνίστρια Lena Heady (η βασίλισσα Cersie) αρνήθηκε να περπατήσει γυμνή και να κάνει το Walk of Shame για δικούς της λόγους.

Έπαιξε όμως στην σκηνή, στα κοντινά πλάνα με ένα μπεζ νυχτικό και άφησε τον ρόλο σε όποια μπορούσε να αντέξει να βγει με γυμνό σώμα.

Την θέση της λοιπόν πήρε η Rebecca Van Cleave, η οποία δήλωσε: ''Ήταν μια από τις πιο τρομακτικές, πιο υπέροχες, πιο ευχάριστες εμπειρίες που θα μπορούσα να φανταστώ και που ποτέ δεν πίστευα πως θα λάτρευα, να είμαι γυμνή και να περιτριγυρίζομαι γύρω από όλους αυτούς τους ανθρώπους που μου έριχναν φαγητά''


Περισσότεροι από 1000 ηθοποιοί είχαν δοκιμαστεί για να ντουμπλάρουν την Heady σε αυτό το επεισόδιο. Ωστόσο, για την ίδια την Van Cleave ήταν μια από τις πιο άνετες σκηνές που είχε κάνει ποτέ.

Από την άλλη, η Heady δήλωσε πως δεν ήθελε να κάνει αυτή την σκηνή και πως απλώς είπε να βρουν κάποια που να έχει ωραίο σώμα. Η ίδια όμως δεν θα έκανε το casting. "Αν κάποια έχει το θάρρος να κάνει αυτό τον ρόλο, εγώ απλά την επαινώ". 

Ο σκηνοθέτης David Nutter έκανε το casting, στο οποίο ήθελε να βρει κάποια που θα μπορούσε να κάνει το Walk of Shame με ένταση και ευαισθησία. Στάθηκε τυχερός, βρίσκοντας την Rebecca, που ήταν μια πολύ καλή επιλογή λόγω του θάρρους που είχε να κάνει κάτι τέτοιο για πρώτη φορά στη ζωή της. ''Στην αρχή όταν την είδα πίστευα πως δεν θα μπορούσε να καταφέρει τίποτα, αλλά τα κατάφερε και κατάλαβε το πόσο σημαντικό ήταν''. 


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.