Ο Liam Cunningham μίλησε για την τρομακτική σκηνή της Shireen Baratheon!

Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που τον επηρέασε περισσότερο από τον θάνατο της Shireen, είναι ο Liam Cunningham. 

Ο Davos δεν ήταν εκεί για να παρακολουθήσει το θάνατο της Shireen, αλλά δεν θα ήταν εύκολο για τον ηθοποιό, που βλέπει την Shireen Baratheon (Kerry Ingram) σαν κόρη του, να ακούει την κραυγή της με αγωνία καθώς καίγεται μέχρι θανάτου.Ο Cunningham μίλησε στην εφημερίδα New York Times και είπε λίγο πολύ ό, τι ίσως θα περιμέναμε να πει:

  "
Αυτό έβλαψε. Μου αρέσει να δουλεύω με την Kerry. Γι 'αυτό είναι μια φοβερή απώλεια, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά."

 Πριν ξεκινήσει η σεζόν ακόμα, τόσο ο Cunningham όσο και η Ingram ρωτήθηκαν για τους ρόλους τους. Ο Liam είπε ότι θα υπάρξει μια στιγμή που θα ανταγωνιστεί τον κόκκινο γάμο λόγω του σοκ. Προφανώς, γι'αυτο το πράγμα μιλούσε. Η Kerry Ingram, εν τω μεταξύ, μίλησε στο Flicks και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη που έδωσε.


Στη συνέχεια ο Cunnigham μίλησε όταν έμαθε για πρώτη φορά την τύχη της Shireen.

   "
Ω Θεέ Μου. Ήταν το περασμένο έτος, όταν μου έστειλαν τα σενάρια και τα διάβασα είδα ότι αυτό το όμορφο νεαρό κορίτσι επρόκειτο να καεί. Έμεινα έκπληκτος και δεν το περίμενα."

  
Ο Liam ρωτήθηκε αν έκανε κάτι ιδιαίτερο για την Kerry, αφού γύρισε την τελευταία σκηνή της.

 
"Ήταν πολύ γλυκό την τελευταία μέρα που δουλέψαμε μαζί. Είχα αγοράσει ένα ιρλανδικό ασημένιο ελάφι και της το έδωσα ως αποχαιρετιστήριο δώρο. Ήταν πολύ συγκινητικό."


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.