Η Maisie Williams και η Sophie Turner ανησυχούν για την 6η σεζόν!

Τελείωσε η 5η σεζόν και πολλά γεγονότα συνέβησαν. 

Η Shireen κάηκε στην πυρά η Myrcella δηλητηριάστηκε, ο Jon Snow μαχαιρώθηκε και έγιναν και άλλα ακόμη. Μεγαλώνοντας στο Westeros δεν ήταν ποτέ κάτι εύκολο.

Η τύχη της Arya και της Sansa είναι πιο αβέβαιη από ποτέ. Τώρα που ο Jon είναι νεκρός (;) οι αδελφές αντιπροσωπεύουν το ήμισυ του Οίκου Stark, και καμία τους δεν βρήκε το θάνατο αυτή τη σεζόν.  Αλλά τι πρόκειται να τους συμβεί; Με την Arya να τυφλώνεται λόγω της ανυπακοή της και την Sansa να πηδάει από τα ψηλά τείχη του Winterfell για να ξεφύγει από τον Ramsay, δεν έχουμε καμία ιδέα για το ποια θα είναι η μοίρα τους στην 6η σεζόν.

Τόσο η Maisie Williams αλλά και η Sophie Turner, ανησυχούν πολύ για αυτό. Μιλώντας στο Entertainment Weekly, η Williams παραδέχθηκε ότι δεν θέλει η Arya να παραμείνει τυφλή για πάντα, μιας και δεν θέλει να φορά φακούς επαφής, που καλύπτει ολόκληρο το μάτι της και καθιστά την ηθοποιό σχεδόν τυφλή από την πραγματική ζωή. Είπε λοιπόν:


"Δεν θέλω να φοράω αυτούς τους τρελούς φακούς επαφής για το υπόλοιπο του χρόνου μου στο Game of Thrones! Δεν ξέρω πώς αλλά νιώθω ότι εμποδίζει τη ζωή της. Είναι συναρπαστικό αλλά και τρομακτικό. Γι 'αυτό ανησυχώ για το επόμενο έτος. "

Σε αντίθεση με την Williams, η οποία διάβασε τα βιβλία και θέλει να ξέρει τι θα της συμβεί, η Sophie Turner πάντα προτιμά να περιμένει τα σενάρια για να ανακαλύψει τη μοίρα της.


"Δεν θέλω να ξέρω, αλλά μαζί με τον Alfie έχουμε μιλήσει πολύ για αυτό. Ο Ramsay λογικά θα μας κυνηγήσει."

 Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πρέπει να περιμένουμε για την 6η σεζόν για να μάθουμε την τύχη των κοριτσιών.Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.