House Stark House Lannister House Targaryen House Baratheon House Greyjoy House Arryn House Tully House Tyrell House Martell House Bolton

Διαθέσιμο από σήμερα το Soundtrack της 5ης σεζόν του Game of Thrones!

Το Game of Thrones περιέχει πάντα εξαιρετική μουσική. 

Από σήμερα λοιπόν, το soundtrack της 5ης σεζόν είναι διαθέσιμο να το κατεβάσετε από το Amazon και το iTunes. Σε σε μορφή CD θα είναι διαθέσιμο στις 17 Ιουλίου. 

Το soundtrack περιλαμβάνει 18 κομμάτια αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων:

  • Main Titles
  • Blood Of The Dragon
  • House Of Black And White
  • Jaws Of The Viper
  • Hardhome Pt. 1
  • Hardhome Pt. 2
  • Mother’s Mercy
  • Kill The Boy
  • Dance Of Dragons
  • Kneel For No Man
  • High Sparrow
  • Before The Old Gods
  • Atonement
  • I Dreamt I Was Old
  • The Wars To Come
  • Forgive Me
  • Son Of The Harpy
  • Throne For The Game featuring Bradley Hanan Carter
 Παρακάτω ακούστε το καταπληκτικό κομμάτι από το 9ο επεισόδιο της σειράς "The Dance of Dragons"


Author Name

Φόρμα επικοινωνίας


Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.