House Stark House Lannister House Targaryen House Baratheon House Greyjoy House Arryn House Tully House Tyrell House Martell House Bolton

Ακούστε ολόκληρο το εκπληκτικό Soundtrack της 5ης σεζόν!

Πριν λίγες μέρες έγινε διαθέσιμο προς πώληση το Soundtrack της 5ης σεζόν του Game of Thrones και τώρα μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το παρακάτω βίντεο.

Το soundtrack περιλαμβάνει 18 κομμάτια αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων:

  • Main Titles
  • Blood Of The Dragon
  • House Of Black And White
  • Jaws Of The Viper
  • Hardhome Pt. 1
  • Hardhome Pt. 2
  • Mother’s Mercy
  • Kill The Boy
  • Dance Of Dragons
  • Kneel For No Man
  • High Sparrow
  • Before The Old Gods
  • Atonement
  • I Dreamt I Was Old
  • The Wars To Come
  • Forgive Me
  • Son Of The Harpy
  • Throne For The Game featuring Bradley Hanan Carter  


Author Name

Φόρμα επικοινωνίας


Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.