Τίτλοι τέλους για τον Stephen Dillane ;

“Go ahead. Do your duty.” -Stannis 

Stannis Baratheon. Ένας από τους πιο απωθητικός χαρακτήρες σε σχέση με τα βιβλία. Αυτός που θα έπαιζε τον ρόλο του Stannis θα ήταν δύσκολος και σκληρός για κάθε ηθοποιό.
 

Ο Stephen Dillane μετά από 4 σεζόν, μας κέρδισε. Ένας καλός ηθοποιός κυρίως του θεάτρου που δεν ήταν τόσο ανοιχτός ώστε να εμφανίζεται σε εκδηλώσεις και να δίνει συνεντεύξεις και δεν είναι τυχαίο ότι δεν υπάρχουν άμεσες συνεντεύξεις μαζί του, παρά το θάνατο του χαρακτήρα του. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα από τα λίγα βίντεο που κυκλοφορούν με τον Stephen Dillane.


Μπορείτε να εκτιμήσετε τις συμβουλές του να "είσαι ο εαυτός σου." Σαφώς είναι αυτό που τον βοήθησε να πάρει το ρόλο του Stannis.

Αν και ο Stannis δεν ήταν πολύ συμπαθής, παρόλο αυτά είχε τους φαν του. Στις πρώτες σεζόν που τον είδαμε δεν έκανε τρομερή εντύπωση. Όσο όμως πέρναγε ο καιρός ο χαρακτήρας του γινόταν πιο αγαπητός. Ένας άνθρωπος που δεν λύγισε και δεν τα παράτησε ακόμη και όταν αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες. Είχε το κρύο αίμα της δικαιοσύνης.

 Ήταν απόλυτος και πάνω από το πεπρωμένο του δεν έβαζε τίποτα σε σημείο που ήταν πρόθυμος να κάψει ζωντανό το μόνο πράγμα στον κόσμο που του έδωσε η ανθρωπότητα, κάτι που έκανε με την κόρη του. Ενώ η γυναίκα του είχε καταρρεύσει στο έδαφος, με λυγμούς ο Stannis έμεινε σταθερός, και όμως το βλέμμα στα μάτια του ίσως έλεγε πολλά για τα συναισθήματα του.


Ο Stannis δεν ήταν ποτέ ο χαρακτήρας που θα λυγίσει, και ο Dillane τον έστειλε κατευθείαν στο θάνατό του, ξέροντας ότι αυτός είναι ο σωστός και δίκαιος τρόπος για να τελειώσει. "Συνέχισε. Κάντε το καθήκον σας", είπε στην Brienne, όπως στεκόταν από πάνω του. Ο Dillane έδωσε μια φοβερή στιγμή για τον χαρακτήρα του που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.