Τίτλοι τέλους για την Tara Fitzgerald!

Την πρώτη φορά που συναντήσαμε την Selyse Baratheon, μπορεί να μην είχαμε καν συνειδητοποιήσει ότι ήταν εκείνη

Ήταν ένας από τους πολλούς ανθρώπους που παρακολούθησαν τον Stannis Baratheon να σηκώνει ένα φλεγόμενο σπαθί κατά τη διάρκεια της πρεμιέρα της 2ης σεζόν “The North Remembers.”  Σε αυτό το επεισόδιο, παίχτηκε από την Sarah MacKeever και δεν εμφανίστηκε πάλι εκείνη τη σεζόν.


Στην συνέχεια το ρόλο της Selyse έπαιξε η Tara Fitzgerald και την είδαμε στην 3η σεζόν. Δεν ήταν κάποια με ισχυρή προσωπικότητα. Ήταν δυστυχισμένη και δυσαρεστημένη με τον εαυτό της και τη θέση της στον κόσμο.

 Η Selyse δεν σκέφτεται τον εαυτό της ως κάποια που αξίζει να είναι δίπλα σε έναν άνθρωπο σαν τον Stannis. Σκέκεται στις αποτυχίες της, που δεν μπόρεσε να δώσει έναν γιο στον Stannis. Η αδυναμία της την έκανε να νιώθει άσχημα συνέχεια στην ζωή της.

Η Fitzgerald όπως και πολλοί άλλοι ηθοποιοί του Game Of Thrones, ήταν μία βετεράνος του BBC πρίν εμφανιστεί στην σειρά. Είχε εμφανιστεί σε πάρα πολλές ανεξάρτητες ταινίες, κάτι που συνεχίζει να κάνει.


Η εμπειρία της την βοήθησε να παίξει καλά τον ρόλο επειδή η ιστορία της Selyse ήταν τελικά μια τραγωδία. Αν και ποτέ δεν έκανε αγόρι, η Selyse είχε μια κόρη: την Shireen. Η Selyse είδε την Shireen ως μια ακόμη αποτυχία κυρίως λόγω της ασθένειας που είχε.

Στο τέλος, η Selyse ήταν τόσο αφοσιωμένη στον Κύριο του Φωτός που ήταν διατεθειμένη να αφήσει την Melisandre να θυσιάσει την Shireen για να βοηθήσει τον άντρα της. Ωστόσο, στο τέλος άλλαξε γνώμη βλέποντας την Shireen να πεθαίνει, αλλά δεν ήταν σε θέση να την σώσει. Αυτή ήταν η πιο αξιομνημόνευτη στιγμή για τον χαρακτήρα της. Η Selyse προσπάθησε να την σώσει από την πυρά, αλλά τότε ήταν πολύ αργά. 

Η Αυτοκτονία της στο "Mother’s Mercy" αντιπροσώπευε ένα θλιβερό τέλος σε μια θλιβερή ζωή.

Αντίο, Selyse Baratheon.
 

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.