Ο Tom Wlaschiha μίλησε για την σχέση του Jaqen H’ghar με την Arya!

Μία από τις πιο διασκεδαστικές εκπλήξεις του Game of Thrones φέτος ήταν η επιστροφή του Tom Wlaschiha πίσω στη δράση ως Jaqen H'ghar, ο δολοφόνος με τα πολλά πρόσωπα.

 Πρόσφατα κάθισε με το Yahoo News και μίλησε για τη σχέση του Jaqen με την Arya, για το πολύ συγκεκριμένο σύνολο ικανοτήτων του, και τι σχεδιάζει στη συνέχεια.

"Μπορεί να αλλάξει το πρόσωπό του, αλλά δεν μπορεί να κάνει πολλά υπερφυσικά γι 'αυτόν." Ο Wlaschiha αναφέρθηκε, στην ικανότητα του Jaqen να τιμωρεί ακόμη και τα μικρά ψέματα και είπε:  

"Είναι απλά ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και πολύ παρατηρητικός. Ακόμα και τα μικρά σημεία είναι αρκετά για να ανιχνεύσει ένα ψέμα. "

 Αν και ο ίδιος δεν το επιβεβαιώνει, πολλοί υποστηρίζουν, ότι ο Jaqen δεν πίστεψε όταν του είπε η Arya ότι ο άνθρωπος που ήθελε να δηλητηριάσει δεν πείναγε.Επιπλέον, αν η Arya αποφάσιζε ποτέ πως δεν ήθελε να γίνει "κανείς", και χρησιμοποιούσε την εκπαίδευσή της για να σκοτώσει όσους μισεί, τότε αυτό μπορεί να της δημιουργούσε προβλήματα γιατί είναι αντίθετο με τον κώδικα του απρόσωπου άτομου, και ο θάνατος έρχεται όταν ο Θεός προστάζει. Αν η Arya έκανε ότι ήθελε, τότε ο Jaqen θα ήταν πρόθυμος να την σκοτώσει;

"Δεν σκέφτηκα ποτέ πραγματικά γι 'αυτό", δήλωσε ο Wlaschiha. "Μάλλον θα ήταν πρόθυμος να λυγίσει σε ένα κανόνα ή δύο, αλλά να την σκοτώσει; Ας ελπίσουμε ότι, ο ίδιος δεν πρόκειται ποτέ να μπει σε μια κατάσταση όπου θα χρειαστεί να κάνει κάτι τέτοιο."

Ο Jaqen έχει σχέδια για την Arya Stark. Στο μυθιστόρημα, ο George RR Martin δεν έχει αποκαλύψει τι, θα κάνει με την Arya. Τώρα με ποιον τρόπο ακριβώς η ιστορία τους πρόκειται να συνεχιστεί; Δεν έχει ιδέα όπως λέει ο Wlaschiha.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.