Ο Conleth Hill μίλησε για τον Varys και τον Littlefinger!

Ο Conleth Hill, ο άνθρωπος που έχει απεικονίσει την αράχνη, σαν Lord Varys, στο Game of Thrones μίλησε στο Entertainment Weekly κατά τη διάρκεια του San Diego Comic-Con, την περασμένη εβδομάδα, και έδωσε κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του για το πώς σχεδιάζει να επικρατήσει του Littlefinger.

 Ο Hill ρωτήθηκε για τον Varys και την αντιπαλότητα που έχει με τον Littlefinger, και πόσο επηρεάζουν τα γεγονότα στο Game of Thrones. Αν το σκεφτείτε, ο θάνατος του Ned στην 1η σεζόν, πραγματικά και αληθινά πυροδότησε την απαρχή του πολέμου των πέντε βασιλιάδων ένα άμεσο αποτέλεσμα του Littlefinger και του Varys με τους διαβολικούς και πολιτικούς ελιγμούς τους.

  "Ο Varys είναι υπέρ των ήπιων καταστάσεων, ενώ ο Littlefinger θέλει το χάος. Χωρίς τον θάνατο του Ned, δεν θα είχε γίνει τίποτα από αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής.
Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, χωρίς τον Varys και τον Littlefinger το Game of Thrones θα ήταν αρκετά βαρετό."

 Ο Conleth Hill λέει ότι ο Littlefinger με ότι κάνει εξυπηρετεί τους δικούς του στόχους, ενώ ο Varys φαίνεται να θέλει να βλέπει τους άλλους ανθρώπους να τοποθετούνται στην εξουσία αλλά θέλει επίσης να κινεί τα νήματα αυτού του ατόμου. Και οι δύο άνδρες φαίνεται να θέλουν να κινούν τα νήματα με διαφορετικό τρόπο αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα.

Όταν ρωτήθηκε για τον Varys και τον Tyrion και τι έρχεται στην 6η σεζόν, ο Hill ήταν πιο διαλλακτικός.

 "Θα πρέπει να αποκαταστήσουν την τάξη σε μια πόλη που επικρατεί το χάος. Νομίζω ότι αυτό είναι μια μεγάλη πρόκληση για αυτούς, κατά κύριο λόγο και θα έχουν δύσκολο έργο."


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.