Η Emilia Clarke αποκαλύπτει: Η 6η σεζόν του Game of Thrones θα είναι επική!

Η Emilia Clarke έδωσε συνέντευξη στο LA Times χθες και μίλησε για την 6η σεζόν.

Όταν ρωτήθηκε για την 6η σεζόν είπε τα εξής:

"Ooooh. Oooooh υπάρχει τόσο πολύ ιστορία για εκείνη. Το λέω επειδή έχω διαβάσει το σενάριο για την επόμενη σεζόν.χα χα! Ξέρω ιστορίες. Είναι πραγματικά συναρπαστικό. Είναι συνεχής η δράση. Από το ένα σοκαριστικό στιγμιότυπο στο επόμενο, από τη μια επική σκηνή στην επόμενη."

Αυτό είναι αρκετά συναρπαστικό. Ένα από τα χαρακτηριστικά του Game of Thrones είναι ότι κάθε σεζόν (εκτός της 4ης) ξεκινά αργά για να χτίσει τις ιστορίες μέχρι να κάνει το μπαμ στα τελευταία επεισόδια. Ακούγεται όμως ότι η 6η σεζόν θα μοιάζει με την 4η όσον αφορά τις εξελίξεις.


Όσο για το αν η Dany έμαθε κάτι από τις αναποδιές της προηγούμενης σεζόν είπε:

"Νομίζω ότι αυτή έμαθε αρκετά από τα λάθη που έκανε. Δεν είναι τόσο το θέμα της μάθησης από τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν της, αλλά να εμπιστεύεται τον εαυτό της και να είναι σίγουρη για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει. Έχει αρκετή αυτοπεποίθηση για να πάρει αυτές τις αποφάσεις και να αναλάβει την πλήρη ευθύνη το λαό της."

Επισημαίνει, επίσης, ότι η Dany είναι πλέον πρόθυμη να θυσιάσει τα πράγματα που αγαπά για το γενικότερο καλό, ξεκινώντας με το δαχτυλίδι που έπεσε στο φινάλε.

"Αγαπούσε πολύ εκείνο το δαχτυλίδι, αλλά το άφησε. Νομίζω ότι υπάρχουν τόσα πολλά ακόμη για την Daenerys. Είναι πολύ συναρπαστικό."

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.