Έρχεται επεισόδιο στην 6η σεζόν του Game of Thrones που θα κάνει πάταγο ;

Αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, υπάρχουν πιθανότητες να δούμε σκηνές με τους White Walker στην 6η σεζόν που θα κάνουν πάταγο.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που αναφέρεται στο Highlight Hollywood, μπορούμε να περιμένουμε ένα απόλυτο σοκ στην 6η σεζόν. Εκτός από τους δράκους που θα εμφανιστούν, οι θεατές πρόκειται να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα μυστηριώδη πλάσματα.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο σπάνια είναι οι εμφανίσεις των White Walker στα βιβλία μέχρι στιγμής (η σφαγή στο Hardhome κυρίως επινοήθηκε από την σειρά), η σκηνή είναι πιθανόν να είναι δημιούργημα από το 6ο βιβλίο "The Winds of Winter" ή από το 7ο "A Dream of Spring".

Σε άλλες ειδήσεις, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το Yahoo, η βραβευμένη, Barrie Gower, μίλησε για ένα επεισόδιο που θα περιλαμβάνει δύσκολα εφέ και έχει αναβληθεί για δύο σεζόν, αλλά αναμένεται να εμφανιστεί τελικά στην 6η σεζόν.

Είναι δύσκολο να σκεφτούμε ποιο θα ήταν αυτό το οπτικό αποτέλεσμα που αναβάλλεται συνεχώς. Ας ελπίσουμε ότι στην 6η σεζόν θα το δούμε και μακάρι να είναι φοβερό όπως λένε στην παραγωγή του Game of Thrones!
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.