Νέα εφαρμογή για το Game of Thrones: Get Into The Books

Τον περασμένο Ιούνιο, το Game of Thrones έφτασε σε ένα σημαντικό ορόσημο. 

Όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία, αλλά και όσοι έχουν δει μόνο την σειρά έφτασαν σε ένα σημείο όπου και οι δύο είναι επί ίσοις όροις. Εκτός από κάποια μικρά spoiler που αφορούν την Sansa και την Arya την επόμενη σεζόν, οι αναγνώστες των βιβλίων δεν μπορούν πια να κάνουν spoilers. Αλλά με τις φήμες ότι ο Μάρτιν είναι έτοιμος να τελειώσει το νέο βιβλίο, υπάρχει η διαφαινόμενη απειλή ότι πριν ξεκινήσει η 6η σεζόν, οι αναγνώστες των βιβλίων μπορεί και πάλι να αρχίσουν να λένε τι θα γίνει στη συνέχεια. Για μερικούς ανθρώπους, αυτό δεν είναι δίκαιο γιατί μπορεί να μην έχουν το χρόνο να διαβάσουν τα βιβλία. 
 
Τώρα, είναι διαθέσιμη μία νέα εφαρμογή σε μορφή app. Το
"Game of Thrones: Get Into The Books" είναι μια διαδραστική εφαρμογή για το iPhone και το iPad από τον HarperCollins UK. Τώρα είναι στην αγορά ως προϊόν γέφυρα για τους φαν της σειράς που θέλουν να ξέρουν τι έχασαν σε σχέση με τα βιβλία.

Δείτε μια προεπισκόπηση:


Η εφαρμογή ζητά από τους χρήστες, όπου και αν βρίσκονται στην ιστορία και στη συνέχεια τους προσφέρει spoilers χωρίς επιλογή με πάνω από 40 αποσπάσματα από τα βιβλία μαζί με τους χάρτες και τις εισαγωγές από την πρώτη κιόλας μάχη της σειράς.

Τα αποσπάσματα είναι μεταξύ πέντε και 25 λεπτών και έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέψουν στους νέους αναγνώστες να ξαναζήσουν στιγμές από την σειρά.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.