Το Hollywood θέλει περισσότερο ανδρικό γυμνό στο Game of Thrones

Ο Kevin Bacon ξεκίνησε πριν λίγο καιρό την καμπάνια, “Free the Bacon” για να ζητήσει από το Hollywood περισσότερες γυμνές ανδρικές σκηνές, για να εξισορροπηθεί η αναλογία με την υπερπροβολή του γυναικείου γυμνού.

Και δεν είναι ο μόνος. Anna Kendrick, Natalie Dormer είναι ακόμα δύο που προτείνουν κάτι ανάλογο να συμβεί.

Να λοιπόν τι λένε για το Game of Thrones:

Kevin Bacon

Ο Bacon όχι μόνο ζήτησε από το HBO να συμπεριλάβει περισσότερες ανδρικές γυμνές σκηνές, αλλά προσφέρθηκε να παίξει και αυτός: “Αφήστε με να παίξω κι εγώ. Θα κάνω έναν γυμνό μάγο ή κάτι τέτοιο.”


Anna Kendrick


Η Kendrick θα ήθελα να δει τον ηθοποιό της σειράς Michiel Huisman γυμνό. Ο Huisman ενσαρκώνει το ερωτικό ενδιαφέρον της Daenerys, Daario. “Η Madonna φίλησε τον Drake, η Hilary βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος, αλλά το HBO ΑΚΌΜΑ δεν έχει δείξει το πουλί κάποιου;” έγραψε η ηθοποιός στο twitter.

Natalie Dormer


Η Dormer παίζει την Margaery Tyrell στο Game of Thrones και όταν ερωτήθηκε από την Daily Beast σχετικά με την αναλογία ανδρικού και γυναικείου γυμνού στις σειρές είπε: “Κατά την διάρκεια της πρώτης σεζόν, πολλοί άνδρες γδύθηκαν, ωστόσο όχι τελείως. Υποθέτω ότι είναι οι κανόνες της τηλεόρασης, σωστά; Νομίζω ότι το GoT κάνει καλή δουλειά στα θέματα της ισότητας, αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να τα πάνε καλύτερα. Οπωσδήποτε.”

DeObia Oparei


Ο Oparei ενσαρκώνει τον σωματοφύλακα Areo στη σειρά, και δηλώνει ότι θα ήταν τελείως άνετος να βγάλει τα ρούχα του για τον ρόλο: “Υποστηρίζω την ανδρική γύμνια. Ποιο σφάλμα υπάρχει στο ανδρικό γυμνό; Το ανδρικό σώμα είναι ένα μέρος επιθυμίας, κι αυτό, οπότε ας έχουμε ισότητα και εδώ.” 


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.