Ο Sean Bean μίλησε για την Game of Thrones κληρονομιά του και ο Tom Wlaschiha για τον Jaqen H’ghar


Ο καθένας θα ήθελε να αφήσει μια κληρονομιά όταν φύγει από την ζωή, για να τον θυμούνται

Σύμφωνα με μια συνέντευξη που έδωσε ο Sean Bean στο Radio Times, είναι αρκετά βέβαιος ότι η κληρονομιά του θα έχει κάτι να κάνει με τους φανταστικούς χαρακτήρες που έχει παίξει, συμπεριλαμβανομένων του Ned Stark.

 "Για κάποιο λόγο, οι χαρακτήρες που έπαιξα, όπως ο Μπορομίρ ή ο Ned Starkεπηρεάζουν ακόμη τη ζωή μου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με μιμούνται, σε τέτοιο σημείο που είναι αρκετό για να κρατήσει τη μνήμη μου ζωντανή πολλά χρόνια αργότερα."



Ο Bean αναφέρθηκε επίσης στη τάση του να πεθάνει στους ρόλους που παίζει, κάτι που συμβαίνει τόσο συχνά και υπάρχει μια ολόκληρη ιστοσελίδα-DontKillSeanBean.com-αφιερωμένη στο θέμα. Σύμφωνα με το Nerdist, μόνο οι Τζον Χαρτ, Bela Lugosi, και Vincent Price έχαναν τη ζωή τους στον κινηματογράφο πιο συχνά. 

Σε άλλες ειδήσεις ο Tom Wlaschiha (Jaqen H’ghar) μίλησε λίγο για την επιστροφή του στο GAame of Thrones την περασμένη σεζόν. Η συνέντευξη ήταν κυρίως για το πώς είναι τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή, αλλά η συζήτηση για το Game of Thrones αναπόφευκτα έγινε.



Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.