Ο Kit Harington παραδέχεται ότι λατρεύει τα βιβλία, ενώ ο Peter Dinklage πως δεν παρακολουθεί τη σειρά.

Το αστέρι του Game of Thrones, Peter Dinklage, παραδέχτηκε ότι δεν παρακολουθεί τη σειρά.

Ίσως πάρει το μάθημά του από τον συμπρωταγωνιστή του Kit Harington, ο οποίος ομολόγησε ότι είναι ένας άπληστος αναγνώστης των βιβλίων φαντασίας που γέννησε την τηλεοπτική σειρά GoT.


Ο 26χρονος ηθοποιός είπε ότι δεν μπορεί χορταίνει το A Song Of Fire and Ice, παρά το γεγονός ότι μπορεί να του δώσει μερικά spoilers για το ταξίδι του χαρακτήρα του.


 
«Μου αρέσουν πολύ τα βιβλία. Θα απολαύσετε την ανάγνωση τους»… «Μερικοί από τους ηθοποιούς ασχολούνται μόνο με ότι κάνουμε καθαρά στην σειρά, επειδή διαφέρουν, αλλά μου αρέσει η συγχώνευση των δύο, γι αυτό διαβάζω τα βιβλία… Ακόμα δεν έχω διαβάσει το τελευταίο, A Dance with Dragons, αλλά έχω διαβάσει τα υπόλοιπα» είπε.

Και αν κι έχει γίνει γρήγορα φίλος με το δημιουργό της σειράς, George RR Martin, ορκίζεται ότι δεν το έχει χρησιμοποιήσει ως τρόπο για να αντλήσει λεπτομέρειες, σχετικά με το πώς θα τελειώσει η σειρά.


Είπε: «Τι ξέρω για το τι συμβαίνει στο κεφάλι του George από το πέμπτο και μετά το βιβλίο; Δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα. Και ποτέ δεν θα ρωτήσω…. Έχω συναντήσει τον George πολλές φορές και είμαστε φίλοι, αλλά νομίζω ότι έχει τόση πίεση από τους φαν για το τι πρόκειται να συμβεί και δεν θα ήθελα ποτέ να τον ρωτήσω για το τι συμβαίνει με το χαρακτήρα μου».

«Ποτέ δεν θα τον ρωτήσω και θα ήθελα να είναι μια έκπληξη ούτως ή άλλως. Δεν ξέρω ποια είναι η μητέρα του (Jon Snow), δεν ξέρω τι πρόκειται να του συμβεί, δεν ξέρω αν πρόκειται να είναι στο έκτο βιβλίο. Δεν έχω ιδέα ».


Από την άλλη ο Peter Dinklage πρόσφατα ρωτήθηκε αν είδε το περίφημο επεισόδιο του Κόκκινου γάμου. Ο νικητής Χρυσής Σφαίρας είπε : «Δεν παρακολουθώ τη σειρά. Εννοώ δεν έχω HBO»


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.