Αge of Heroes - Η Εποχή των Ηρώων

Age of Heroes - Η Εποχή των Ηρώων, μια χρονική περίοδος στην ιστορία του Westeros, που πήρε το όνομά της από τους σπουδαίους άνδρες και γυναίκες που έζησαν στα χρόνια της ειρήνης, που ακολούθησε τη δημιουργία του Συμφώνου (βλ. Age of Dawn). Διήρκησε σχεδόν τέσσερις χιλιάδες χρόνια.

Κατά την περίοδο αυτή, εκατό βασίλεια ανέβηκαν και έπεσαν. Μια εποχή όπου πολλές αρχαίες παραδόσεις και κληροδοτήματα δημιουργήθηκαν από τους Πρώτους Ανθρώπους, με επιρροή από τα Παιδιά. Πολλά από αυτά τα έθιμα υπάρχουν ακόμη ανάμεσα στους Άρχοντες του Βορρά, οι οποίοι εξακολουθούν να φέρουν το αίμα των Πρώτων Ανθρώπων στις φλέβες τους. Οι νόμοι της φιλοξενίας, η υποχρέωση αυτού που αποφασίζει να είναι επίσης ο εκτελεστής και το διάσημο Τείχος. Είναι όλα διαπιστευτήρια για τους απογόνους και πως οι Πρώτοι Άνθρωποι μπορούν να βρεθούν ακόμη στον Βορρά. Αυτή ήταν η περίοδος που πολλοί θρυλικοί βασιλείς και ήρωες περπάτησε στη γη.

Ενώ πολλά μεγαλειώδη πράγματα επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της αρχαίας εποχής, στην μέση της εποχής ήρθε ο μεγαλύτερος χειμώνας, βλ. Long Nigh, που προανήγγειλε την άφιξη των Άλλων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ιδρύθηκε και η Νυχτερινή Φρουρά. Τα Παιδιά του Δάσους τους έδιναν εκατό στιλέτα οψιανού (δρακόγυαλο) κάθε χρόνο.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.