Η Αναμέτρηση στον Πύργο της Χαράς

Στο τέλος της Εξέγερσης του Robert συνέβησαν τα γεγονότα στον Πύργο της Χαράς. Ήταν ένας πύργος στο βόρειο άκρο των Κόκκινων Βουνών του Dorne, στο Prince's Pass.


Ο Ned, υπό την επήρεια του γάλακτος της παπαρούνας λόγω του σπασμένου του ποδιού κι ενώ είχε υψηλό πυρετό είδε ένα περίεργο όνειρο για το συμβάν. 


Ο Eddard και έξι από τους συντρόφους του (Howland Reed, Willam Dustin, Ethan Glover, Martyn Cassel, Theo Wull και Mark Ryswell) πλησίασαν τον πύργο για να πάρουν πίσω την αδερφή του Lyanna Stark. Τον πύργο φρουρούσαν τρία μέλη της Βασιλικής Φρουράς, οι Arthur Dayne, Oswell Whent και ο Άρχοντας Διοικητής Gerold Hightower.


Ο Ned θυμάται πως μόνο αυτός και ο Howland Reed επέζησαν. Στον πύργο βρήκε τη Lyanna ετοιμοθάνατη και του ζητούσε μια υπόσχεση. Στη συνέχεια ο Eddard τράβηξε πέτρες από τον πύργο για να κάνει οκτώ τύμβους για τους νεκρούς μαχητές. Το σώμα της αδελφής του το πήρε μαζί του στο βορρά για να θαφτεί με τον αδελφό και τον πατέρας τους στις κρύπτες του Winterfell.Μετά την εκτέλεση του Ned, ο Άρχοντας Reed είναι πλέον ο μόνος επιζών και μάρτυρας των γεγονότων και της υπόσχεσης του Eddard στη Lyanna.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.