Θέλετε οι απόκριές σας να είναι Game Of Thrones? Τότε σας δίνουμε κάποιες ιδέες σε στολές GOT!


Σίγουρα κατά καιρούς οι στολές Game Of Thrones έχουν αποδειχθεί δημοφιλείς αλλά και πολύ εντυπωσιακές. Βέβαια με ένα γρήγορο ψάξιμο στον ιντερνετικό κόσμο αυτό που θα δει κανείς σε αφθονία είναι στολές, είτε από cosplay είτε και για άλλους λόγους, της Khaleesi και του Khal Drogo. Εμείς σαν gameofthrones-grfans.com ψάξαμε και βρήκαμε και άλλες στολές που σίγουρα θα σας δώσουν πολλές ιδέες.

Βέβαια όσο δυσκολεύονται όσοι ψάχνουν αντίστοιχες στολές στην χώρα μας, άλλο τόσο δυσκολευτήκαμε και εμείς. Δυστυχώς όσο και αν ψάξαμε κυρίως από εξωτερικό σταθήκαμε τυχεροί. Υποθέτω σε αντίστοιχα ελληνικά καταστήματα ίσως μπορείτε να τις βρείτε μέσω παραγγελίας και σίγουρα όσο περισσότερα διαθέσει κάποιος, τόσο πιο εντυπωσιακή και η στολή!


Παρακολουθήστε τις παρακάτω εικόνες όπου καλύπτουν σχεδόν όλα τα γούστα, είτε αν θα είστε μόνος/η, είτε σαν οικογένεια αλλά και σαν ζευγάρι.
Όποια στολή και να διαλέξετε μην ξεχάσετε, όσοι θέλετε βέβαια, πως περιμένουμε και τις δικές σας φωτογραφίες με την στολή σας. Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες κάποιων Ελλήνων fan που μας τις εστειλαν προηγούμενες απόκριες

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.