Οι αξιολογήσεις τηλεθέασης της 5ης σεζόν του Game of Thrones!

Η 5η σεζόν του Game of Thrones ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες και παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα γράφημα με τους αριθμούς τηλεθέασης όλων των σεζόν και σε σχέση με άλλες σειρές του HBO.


Πρώτα απ'ολα έχουμε ένα νέο ρεκόρ για το φινάλε της 5ης σεζόν. Για πρώτη φορά από την 2η σεζόν και μετά, το τελευταίο επεισόδιο είχε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Το ποσοστά τηλεθέασης ανέρχονται  σήμερα σε 8.110.000.

Αυτή η σεζόν είχε τις περισσότερες διακυμάνσεις από ό, τι ποτέ πριν. Υπήρχε η μεγαλύτερη πτώση από επεισόδιο προς επεισόδιο στην ιστορία της σειράς (1.190.000, μεταξύ s5e01 και s5e02), καθώς και η μεγαλύτερη άνοδος
από επεισόδιο προς επεισόδιο (1,60 εκατομμύρια τηλεθεατές, μεταξύ s5e07 και s5e08) του τρέχοντος έτους

 
Ήταν οι αριθμοί υψηλότεροι σε σχέση με πέρυσι; Λοιπόν, μεμονωμένα τα επεισόδια σίγουρα είχαν υψηλότερα νούμερα σε σχέση με την 4η σεζόν που είχε πιο σταθερή πορεία, 

 
Τι μπορούμε να περιμένουμε το επόμενο έτος; Πιθανόν να υπάρξει μια μεγάλη πρεμιέρα δεδομένου του αριθμού των δραματικών στιγμών και μοιραίων γεγονότων στο φινάλε της 5ης σεζον. Όπως και να'χει θα περιμένουμε με αγωνία την 6η σεζόν και πιστεύουμε ότι θα πάει ακόμη καλύτερα.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.