Προς τους fans του 'Game of Thrones': Μην παρενοχλείτε τον George R.R. Martin!

Πικροί απρόσμενοι θάνατοι, ειδεχθείς βιασμοί, ξεστράτισμα από την πορεία των ηρώων, αλλαγές προφίλ, αναστάτωση. Κι ο George R.R. Martin τι φταίει;

Είναι γνωστό σ' όλους όσους βλέπουν τον 5ο κύκλο του «Game of Thrones» ότι, πια, η σειρά έχει αρχίσει ν' απομακρύνεται από τα βιβλία του George R.R. Martin, κυρίως επειδή... τα επόμενα δεν υπάρχουν, αλλά γράφονται τώρα.

Aλλά κι επειδή η τηλεοπτική σειρά των παραγωγών είναι αυθύπαρκτη, έχει πια το κύρος να κάνει ό,τι θέλει και, τουλάχιστον εμάς που δεν έχουμε διαβάσει τα βιβλία, καθόλου δε μας ενοχλεί. Δεν ισχύει όμως το ίδιο με όλους. Ορδές fans έχουν κατακλύσει το email και το «Not A Blog», το μπλογκ του George R.R. Martin, ζητώντας τα ρέστα, ζητώντας δικαίωση, ζητώντας παρηγοριά. Κι ο συγγραφέας είναι πολύ, μα πολύ δυσαρεστημένος. Οχι με τη σειρά, αλλά με τους fans.

 "Δεν έχω καμιά πρόθεση ν' ανακατευτώ στις αντιδράσεις του κοινού για το τηλεοπτικό "Game of Thrones"», γράφει ο George R.R. Martin, "ούτε και να επιτρέψω να καταλάβουν χώρο στο blog και το site μου, γι' αυτό σας παρακαλώ να σταματήσετε να μου στέλνετε σχετικά emails ή να ποστάρετε εκτός θέματος σχόλια εδώ, στο Not A Blog. Μπορείτε να μεταφέρετε αυτές τις μάχες στο Westeros, το Tower of the Hand, το Boiled Leather, το Winter Is Coming, ή το Watchers on the Walls."

 "Για την ακρίβεια, οπουδήποτε αλλού, εκτός από εδώ. Δεν έχω εγώ τον έλεγχο του τι λέει ή κάνει κάποιος άλλος, ούτε μπορώ να τους σταματήσω να το λένε ή να το κάνουν, είτε πρόκειται για τους fans είτε για τον επαγγελματικό τομέα. Εκείνο που μπορώ εγώ να ελέγξω είναι όσα συμβαίνουν στα βιβλία μου, γι' αυτό και τώρα επιστρέφω στο κεφάλαιο που γράφω, ευχαριστώ πάρα πολύ." Πηγή: news247.gr

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.