Το HBO θα επανεξετάσει τα σχέδια του για το HBO Now!

Φέτος το HBO προσπάθησε να μειώσει την πειρατεία του Game of Thrones κάνοντας πολλές ενέργειες.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα εβδομάδων, έχει καταστεί σαφές ό, τι η επίδραση του HBO Now θα μπορούσε να έχει βοηθήσει σε αυτό που ήθελε να πετύχει το HBO. Δυστυχώς όμως δεν είναι σε θέση να σταματήσει το συνεχώς αυξανόμενο πρόβλημα της πειρατείας.

Το HBO φαίνεται να ψάχνει τρόπους για να κάνει το HBO Now περισσότερο ελκυστικό. Η αποκλειστική συμφωνία με την Apple TV θα τελειώσει λίγο μετά την 5η σεζόν του Game of Thrones, και φαίνεται να ψάχνει τρόπους για να πετύχει το deal και να κερδίσει περισσότερους συνδρομητές. 

Ένας συγγραφέας ήταν ένας από εκείνους που υπέγραψαν για την δωρεάν δοκιμαστική του HBO Now. Όταν αποφάσισε να μην ανανεώσει μετά την δοκιμαστική περίοδο, ανακάλυψε μετά από έρευνα τι θα χρειαζόταν για να γίνει πιο προσιτό το πακέτο.Όπως μπορούμε να δούμε, ρωτά για προπληρωμένες συνδρομές που διαρκούν για μια περίοδο μηνών αντί των πληρωμών για μια φορά το μήνα (όπως το Netflix). Όπως επισημαίνει το άρθρο, η τιμή 99,99 δολάρια το χρόνο, είναι μια αρκετά σημαντική έκπτωση από την τρέχουσα 14,99 δολάρια το μήνα. $ 14.99 το μήνα ισούται με 179,88 δολάρια το χρόνο, ή αν το δούμε αλλιώς 99,99 δολάρια το χρόνο είναι μόνο 8,33 δολάρια το μήνα, η οποία είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτό που οι περισσότεροι πληρώνουν για Netflix streaming.


Είναι λοιπόν μια καλή λύση για να κερδίσει περισσότερους συνδρομητές το HBO

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.