Ο Michiel Huisman μίλησε για την μάχη στο Meereen και για την σχέση του με την Dany!

Το Making Game of Thrones πήρε συνέντευξη από τον Michiel Huisman και συζήτησαν για τη σκηνή μάχης στους λάκκους του Daznak και για τη σχέση του με την Dany.

Όταν ρωτήθηκε για την πρόβλεψη μιας εξέγερσης, ο Huisman παραδέχτηκε ότι ναι μεν πρότεινε στην Dany να συγκεντρώσει όλους τους Masters και να τους σφάξει, αλλά δεν περίμενε το εύρος της επίθεσης των Sons of the Harpy.

"Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα περάσει από το μυαλό του Daario ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι θα μπούν σε κίνδυνο. Κατάλαβα ότι η απειλή ήταν πολύ μεγάλη".

"Χρειάστηκαν δύο εβδομάδες για να γυριστεί αυτή η δύσκολη σκηνή. Σε κάποιο σημείο υπήρχε μια ολόκληρη σκηνή του καστ που δεν είχαν ήξεραν πότε θα έμπαιναν ακριβώς τα οπτικά εφέ για το δράκο. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο και ήμουν πραγματικά ευτυχής που έλαβα μέρος σε αυτή τη μάχη. Όσο για την Dany είπε τα εξής:


"Ο Daario σαν πολεμιστής που είναι, έχει αυτή την μοιρολατρική ευαισθησία. Προσπαθεί να βοηθήσει την Daenerys με τον δικό του τρόπο και να της πει τι συμβαίνει γύρω της. Ενδιαφέρεται για εκείνη πολύ."

Όσο για το τι θα γίνει στη συνέχεια τώρα που η Dany έφυγε θα το μάθουμε σύντομα όπως είπε ο Huisman.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.