Δύο νέες τοποθεσίες για γυρίσματα επιβεβαιώθηκαν στην Ισπανία για την 6η σεζόν του Game of Thrones!

Οι ισπανικές τοποθεσίες για την 6η σεζόν του Game of Thrones συνεχίζουν να αυξάνονται

Η τελευταία είδηση έρχεται μέσω ενός δελτίου τύπου από το Canal +, το γαλλικό premium καλωδιακό κανάλι που εκπέμπει στην Ισπανία.

Μερικές από τις περιοχές
που ήδη γνωρίζαμε επιβεβαιώνει το δελτίο Τύπου, χάρη στις τοπικές ανακοινώσεις, όπως το Alcazaba de Almeria, όπως και το Φυσικό Πάρκο του Bardenas. Ωστόσο, δύο ακόμη τοποθεσίες ανακοινώθηκαν όπως το: Castillo de Santa Florentina και το Castillo de Zafra.

Το Castillo de Santa Florentina βρίσκεται νοτιοδυτικά της πόλης της Girona, στις ακτές της Ισπανίας. Είναι ένα μεσαιωνικό κάστρο σε ένα παλιό κτήμα.


Δείτε περισσότερα για το κάστρο στο παρακάτω βίντεο.


Αν νομίζατε ότι τα γυρίσματα στο Αλκαζάρ της Σεβίλλης ήταν μια μεγάλη υπόθεση τότε το Castillo de Santa Florentina είναι ακόμη πιο σημαντικό. Αυτό το κάστρο χρονολογείται από τη ρωμαϊκή εποχή, και χτίστηκε όταν η Ισπανία ήταν ακόμα ένα μέρος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, και καλύπτει 49 στρέμματα. 
 
Μια άλλη τοποθεσία που θα χρησιμοποιηθεί στην 6η σεζόν, το Castillo de Zafra βρίσκεται στην Γκουανταλαχάρα, όχι μακριά από τα περίχωρα της Μαδρίτης. Είναι άλλο ένα κάστρο με μια μακρά και χιλιοτραγουδισμένη ιστορία που χρονολογείται από τον 12ο αιώνα. Είναι επίσης ένα πολύ εντυπωσιακό κομμάτι της αρχιτεκτονικής.[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.