Η Emilia Clarke δεν θέλει να την θυμούνται μόνο για το ρόλο της στο Game of Thrones!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, το κοινό πήρε μια γεύση της Emilia Clarke ως Sarah Connor στο Terminator Genisys.

Φυσικά, η Clarke είναι καλύτερα γνωστή σε εμάς, και για το τηλεοπτικό κοινό, ως Daenerys Targaryen, η μητέρα των δράκων του Game of Thrones. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη μίλησε στο Metro και αναφέρθηκε στους διάφορους ρόλους που έχει παίξει μέχρι στιγμής στην καριέρα της.

"Η Τηλεόραση μου έδωσε μια ώθηση, αλλά δεν θέλω ο κόσμος να με θυμάται μόνο ως Daenerys Targaryen από το "Game of Thrones".

Η Clarke είναι μία νεαρή ηθοποιός με μακρά καριέρα ελπίζουμε μπροστά της, και είναι λογικό να αρχίσει να ψάχνει προς το μέλλον. Όπως παραδέχεται αργότερα στη συνέντευξη, το Game of Thrones δεν θα είναι στον αέρα επ 'αόριστον.

"Ανησυχώ για το "Game of Thrones" που τελειώνει, διότι είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου ως γυναίκα και ηθοποιός. Αλλά ξέρετε τι λένε: τα όνειρα δεν διαρκούν για πάντα."


Είναι επίσης λογικό ότι θα ήθελε να αποφύγει το typecasting (όταν ένας ηθοποιός ταυτίζεται έντονα  με ένα ρόλο ώστε να καθίσταται δύσκολο για αυτόν να βρει δουλειά παίζοντας άλλους χαρακτήρες).

 Το Χόλιγουντ είναι γεμάτο με ηθοποιούς που δεν ήταν σε θέση να μετατρέψουν την επιτυχία τους στην τηλεόραση σε ταινία σούπερ-σταρ. Έτσι και η Emilia είναι σίγουρο ότι δεν θα ήθελε να τις συμβεί κάτι τέτοιο. Μέχρι στιγμής πάντως έχει κάνει έξυπνες επιλογές σχετικά με το τι ρόλο θα παίζει.

Δυστυχώς, η επιλογή της να παίξει τη Sarah Conner δεν μπορεί, τουλάχιστον από αυτή την περιορισμένη οπτική γωνία, να φανεί τι θα γίνει στη συνέχεια. Η ταινία δεν έκανε πολύ καλό άνοιγμα στο box office των ΗΠΑ και δεν πήρε πολύ καλές κριτικές, αν και είναι ομολογουμένως νωρίς για να να μαντέψουμε πώς θα επηρεάσει την αξία της Clarke.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.